Çermik nefes alıyor

Diyarbakır’ın Çermik İlçe Belediyesi’nin, ilçe merkezindeki mahallelerde altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklarda kilitli parke taşı döşeme çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Haberler 12.03.2021 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn çermik lçesi Saray, Kale, çukur ve Tepe mahallelerinde içme suyu ebekesi, doal gaz ve elektrik çalmalar tamamlanan sokaklarda kilitli parke ta döeme çalmalarnn süratle devam ediyor. Konuyla ilgili açklamalarda bulunan Belediye Bakan ehmus Karamehmetolu, yaplan yollarla çermikli vatandalarn yazn tozundan kn çamurundan kurtulduunu söyledi.

YOLLARI DAHA KULLANILI HALE GETRYORUZ

çalmalarn tüm hzyla devam ettiini ve hedeflerinin uzun yllardr kullanm güçlüü çekilen yollarn daha kaliteli ve güvenli hale getirilmesi olduunu belirten çermik Belediye Bakan ehmus Karamehmetolu, lçemizin en ücra köesinde bile kullansz yol kalmayncaya dek çalmalarmz sürdürüyoruz. lçe merkezi mahallelerde parke ta ihalesinin ardndan yüklenici firma tarafndan önceliimiz olan mahallelerde çalmalara balamtk. Sokaklarmzdaki çalmalarmz bir bir tamamlanyor. Vatandalarmz yazn tozundan kn çamurundan kurtaracak yol çalmalarmza hz kesmeden devam edeceiz. Hizmet süremiz boyunca binlerce vatandamz ya ziyaret ettik ya da belediyemizde arladk. Vatandalara samimi davranrsanz bu millet sizi kucaklyor. Hemerilerimiz ile aramzda gönül köprüsü kurduk. Cumhurbakanmzn bizler için deerli olan gönül belediyecilii düüncesi ile gönül köprülerimiz sonuna kadar açk olacak. Milletin içinde olup gönül ba kurduunuzda sorunlar tespit etmek ve çözmek daha kolay oluyor. Hizmet belediyeciliini gönül belediyecilii ile taçlandryoruz dedi.

Ana Sayfaya Git