Cezaevinden yardım istedi

Adli suçtan dolayı cezaevinde bulunan F.Y isimli hükümlü , ailesinin zor durumda olduğunu dile getirerek AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'ndan destek istedi.

Haberler 24.01.2022 - 02:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar lçesi Kaynartepe Mahallesinde yaayan ailenin yürek burkan hikayesi, ailenin cezaevinde bulunan olunun Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna yazd duygu yüklü mektupla ortaya çkt.

Adli bir suçtan dolay cezaevinde bulunan F.Y, babasnn hem hasta hem issiz olduuna vurgu yaparak ailenin geçimini salayacak kimse olmadn dile getirdi. Gençlik hatasyla bir suç ilediini ve bundan dolay çok piman olduunu anlatan genç hükümlü, zor durumdaki insanlara destek vermesiyle gönüllerde taht kurduunu ifade ettii Beyolundan ailesine de destek olmasn istedi.

Aklm annem, babam ve kardelerimde. Buradan çok üzülüyorum. Sizden baka umudumuz yok. Allah rzas için bir eyler yapn diyen hükümlünün satrlarndan çok etkilenen Beyolu, ailenin adresini tespit ederek ziyarette bulundu.

MEKTUP BEN çOK ETKLED

Sürpriz ziyaret karsnda önce aknlk yaayan aile, Beyolunu scak bir ilgi ile karlayarak yaadklar sorunlar anlatt. F.Ynin mektubundan çok etkilendiinin altn çizen Beyolu,Allah kullarn çeitli vesilelerle imtihan eder. Sizin için bunda bir hayr vardr. Bu kardeimizin mektubu beni çok etkiledi. Yaadklar nedeniyle kitap yazacan dile getirmi. Piman olmas ve sizler için de endieli olarak destek talep etmesi çok anlaml. Benden talep etmesi ayrca benim için gurur verici. Ne mutlu bize ki böyle bir intiba brakmz. Sizlere gerekli destei sunacaz.Cumhurbakanmz sayn Recep Tayyip Erdoan liderliinde hamd olsun bugüne kadar hiç bir vatandamz umutsuz brakmadk. Bundan sonra da brakmayacaz ifadelerini kulland.

BAKAN DAHA ÖNCE DE BZE SAHP çIKMITI

Rahatszlndan dolay çalmadn belirten aile reisi A.Y, Bakan Beyolunun daha önce de ailesinin geçimini salamas için kendisine simit arac hediye ettiini belirterek Olumun mektubu üzerine bizi evimizde ziyaret etti, derdimizi dinledi ve yaadklarmz gördü. Destek oldu, sahip çkt. Kendisine dua ediyoruz. Allah böyle duyarl insanlar bamzdan eksik etmesin deerlendirmesinde bulundu.

KÜREKLE BUZ TEMZLED

Hafta sonunda Yeniköy ve Kaynartepe mahallelerinde olumsuz hava artlarndan dolay dar çkamayan vatandalarn evlerine sürpriz ziyaretler gerçekletiren Bakan Beyolu, Nükhet Cokun Caddesinde devam eden kar temizleme ve buz krma çalmalarn da takip ederek belediye ekipleriyle beraber kürekle kar ve buz temizledi.

Ana Sayfaya Git