Görüş Bildir

Cezaevinden yardım istedi

Adli suçtan dolayı cezaevinde bulunan F.Y isimli hükümlü , ailesinin zor durumda olduğunu dile getirerek AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'ndan destek istedi.

Cezaevinden yardım istedi

Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi'nde yaşayan ailenin yürek burkan hikayesi, ailenin cezaevinde bulunan oğlunun Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na yazdığı duygu yüklü mektupla ortaya çıktı.

Adli bir suçtan dolayı cezaevinde bulunan F.Y, babasının hem hasta hem issiz olduğuna vurgu yaparak ailenin geçimini sağlayacak kimse olmadığını dile getirdi. Gençlik hatasıyla bir suç işlediğini ve bundan dolayı çok pişman olduğunu anlatan genç hükümlü, zor durumdaki insanlara destek vermesiyle gönüllerde taht kurduğunu ifade ettiği Beyoğlu'ndan ailesine de destek olmasını istedi.

"Aklım annem, babam ve kardeşlerimde. Buradan çok üzülüyorum. Sizden başka umudumuz yok. Allah rızası için bir şeyler yapın " diyen hükümlünün satırlarından çok etkilenen Beyoğlu, ailenin adresini tespit ederek ziyarette bulundu.

"MEKTUP BENİ ÇOK ETKİLEDİ "

Sürpriz ziyaret karşısında önce şaşkınlık yaşayan aile, Beyoğlu'nu sıcak bir ilgi ile karşılayarak yaşadıkları sorunları anlattı. F.Y'nin mektubundan çok etkilendiğinin altını çizen Beyoğlu,"Allah kullarını çeşitli vesilelerle imtihan eder. Sizin için bunda bir hayır vardır. Bu kardeşimizin mektubu beni çok etkiledi. Yaşadıkları nedeniyle kitap yazacağını dile getirmiş. Pişman olması ve sizler için de endişeli olarak destek talep etmesi çok anlamlı. Benden talep etmesi ayrıca benim için gurur verici. Ne mutlu bize ki böyle bir intiba bırakmışız. Sizlere gerekli desteği sunacağız.Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hamd olsun bugüne kadar hiç bir vatandaşımızı umutsuz bırakmadık. Bundan sonra da bırakmayacağız " ifadelerini kullandı.

"BAŞKAN DAHA ÖNCE DE BİZE SAHİP ÇIKMIŞTI "

Rahatsızlığından dolayı çalışmadığını belirten aile reisi A.Y, Başkan Beyoğlu'nun daha önce de ailesinin geçimini sağlaması için kendisine simit aracı hediye ettiğini belirterek "Oğlumun mektubu üzerine bizi evimizde ziyaret etti, derdimizi dinledi ve yaşadıklarımızı gördü. Destek oldu, sahip çıktı. Kendisine dua ediyoruz. Allah böyle duyarlı insanları başımızdan eksik etmesin " değerlendirmesinde bulundu.

KÜREKLE BUZ TEMİZLEDİ

Hafta sonunda Yeniköy ve Kaynartepe mahallelerinde olumsuz hava şartlarından dolayı dışarı çıkamayan vatandaşların evlerine sürpriz ziyaretler gerçekleştiren Başkan Beyoğlu, Nükhet Coşkun Caddesi'nde devam eden kar temizleme ve buz kırma çalışmalarını da takip ederek belediye ekipleriyle beraber kürekle kar ve buz temizledi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi