Cinayet gibi kaza!

Öğrenci servisi aracının çarptığı motosiklet sürücü feçi şekilde hayatını kaybetti. Cinayet gibi kazada, minibüs Serhat yılmaz'a önce çarptı. Sonra altına alarak ezip, geçti.

Haberler 28.09.2017 - 09:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçesinde Örenci servisi transit minibüs, ayn istikametteki motorsiklete çarpt. Minibüs daha sonra 19 yandaki Serhat Ylmaz ezip geçti. Cinayet gibi kazada Ylmaz hayatn kaybederken, sürücü ise kayplara kart.

MNBÜS MOTOSKLETE çARPTI

Alnan bilgiye göre, korkunç kaza olay dün saat 16.30 sularnda Balar ilçesi Karanfil caddesi 1076 sokakta meydana geldi. Görgü tanklarnn verdii ifadeye göre, plakas belirlenemeyen örenci servisi, ayn istikamette seyreden Serhat Ylmazn kulland motosiklete arkadan çarpt.

ÖNCE çARPTI SONRA EZP GEçT

Motosiklet üzerindeki Ylmaz ileriye frlarken, örenci servisi sürücüsünün paniklemesi nedeniyle, üzerinden geçti. Cinayet gibi kazada Ylmaz ezilerek olay yerinde hayatn kaybetti.

SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETT

Sürücü ise minibüsü olay yerinden brakarak, sra madem bast. Olay haber alan Ylmazn yaknlar kaza yerine akn etti. Gördükleri manzara karsnda aile fertleri atlar yakp, sinir krizleri geçirdi.

Ylmazn cesedi ambulansla otopsi yaplmak üzere Eitim ve Aratrma Hastanesine gönderilirken, yol uzun süre ulama kapand. Kazayla ilgili kapsaml soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git