Çözüm odaklı belediyecilik!

Mahalleyi Diyarbakır şehir merkezine bağlayan yolun bozuk olması nedeniyle yaz ve kış demeden her mevsimde ulaşımda sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Tavşantepe Mahallesi sakinleri, bu durumu 10 gün önce mahalleyi ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na aktardı.

Haberler 20.09.2021 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Balar Belediyesi , yenilenmeyen yolun bamszl nedeniyle yllardr ulamda sknt yaayan krsal mahallenin çilesine ksa zamanda son verdi. Daha önce toprak olan yol , uzun aradan sonra yenilenerek ilk kez asfaltland.

Merkeze bal 30 kilometre uzaklktaki Tavantepe Mahallesini ziyaret eden Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, yaanan sorunu yerinde gözlemleyip vatandalarn talebini dinledikten sonra yolun hemen iyiletirilmesi için ekiplere talimat verdi.

Ksa sürede çalmalara balayan Fen leri Müdürlüü ekipleri, önce yolun alt yapsn yeniledi, ardnda da 1 kilometrelik alan asfaltla döeyerek ulamn konforlu ekilde yaplmasn salad.

ULAIM çLESNDEN KURTULDULAR

Uzun yllardr sorunun çözümü için gayret gösterdiklerini belirten mahalle sakinleri Bakan Beyoluna ve bu hizmeti ksa sürede yerine getiren ekiplere teekkür etti.

Belediye bakannn millete efendi deil, hizmetkar olmas gerektiini anlatan Bakan Beyolu, Bu mahallemizi ziyaret ettiimizde böyle hakl bir taleple karlatk. Hemen harekete geçerek çalma balattk. Pratik ve hzl bir çalma ile k dönemi gelmeden yolu yenileyip asfaltlayarak kymetli vatandalarmzn hizmetine sunduk. Milletimiz için hizmette snr yok. Her yere gideriz, hizmet götürürüz. Yeter ki milletimiz huzurlu yaam seviyesine ulasn dedi.

Ana Sayfaya Git