Görüş Bildir

Çözüm odaklı belediyecilik!

Mahalleyi Diyarbakır şehir merkezine bağlayan yolun bozuk olması nedeniyle yaz ve kış demeden her mevsimde ulaşımda sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Tavşantepe Mahallesi sakinleri, bu durumu 10 gün önce mahalleyi ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na aktardı.

Çözüm odaklı belediyecilik!

AK Partili Bağlar Belediyesi , yenilenmeyen yolun bağımsızlığı nedeniyle yıllardır ulaşımda sıkıntı yaşayan  kırsal mahallenin çilesine kısa zamanda son verdi. Daha önce toprak olan yol , uzun aradan sonra yenilenerek ilk kez asfaltlandı.

Merkeze bağlı 30 kilometre uzaklıktaki Tavşantepe Mahallesi'ni ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yaşanan sorunu yerinde gözlemleyip vatandaşların talebini dinledikten sonra yolun hemen iyileştirilmesi için ekiplere talimat verdi.

Kısa sürede çalışmalara başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, önce yolun alt yapısını yeniledi, ardında da 1 kilometrelik alanı asfaltla döşeyerek ulaşımın konforlu şekilde yapılmasını sağladı.

ULAŞIM ÇİLESİNDEN KURTULDULAR

Uzun yıllardır sorunun çözümü için gayret gösterdiklerini belirten mahalle sakinleri Başkan Beyoğlu'na ve bu hizmeti kısa sürede yerine getiren ekiplere teşekkür etti.

Belediye başkanının millete efendi değil, hizmetkar olması gerektiğini anlatan Başkan Beyoğlu," Bu mahallemizi ziyaret ettiğimizde böyle haklı bir taleple karşılaştık. Hemen harekete geçerek çalışma başlattık. Pratik ve hızlı bir çalışma ile kış dönemi gelmeden yolu yenileyip asfaltlayarak kıymetli vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Milletimiz için hizmette sınır yok. Her yere gideriz, hizmet götürürüz. Yeter ki milletimiz huzurlu yaşam seviyesine ulaşsın " dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi