Dehşeti yaşattı

Çocuğunu uyuşturucuya alıştıran ve takibe alan kayınbiraderini halk otobüsünde önce kurşunladı, fişekleri bitince bu kez pompalı tüfekle ardı arda kafasına vurarak ağır yaraladı. Dehşet anları saniye saniye kameralara yansıdı.

Haberler 23.03.2020 - 11:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Kayapnar ilçesinde bir kii, çocuunu uyuturucuya altrd iddiasyla kaynbiraderini halk otobüsü içerisinde önce kurunlad, fiekleri bitince bu kez pompal tüfekle ard arda bana vurarak ar yaralad. Enite M. A hastaneye kaldrlrken, .A ise gözaltna alnd. Yaanan dehet anlar çevredeki vatandalar tarafndan saniye saniye kameraya alnd.

OTOBÜSE BNERKEN GÖRDÜ

Olay, dün sabah saatlerinde, Merkez Kayapnar ilçesi Peyas Mahallesinde bulunan Kayapnar Belediyesi önünde meydana geldi. . A adl ahs, çocuunu uyuturucuya altrd iddiasyla arad Kaynbederi M.Ay Özel halk midibüsüne binerken gördü.

Otobüsü durduran .A, M.Ann inmemesi üzerine elindeki pompal tüfekle ate etti.

POMPALI TÜFEKLE ATE AçTI

Ayandan yaralanan M.A., kaçmak için midibüsten indiinde .A. ate etmeye devam etti. Bir süre ate açtktan sonra fiei biten .A., bu kez elindeki pompal tüfekle M.A.nn bana art arda vurmaya balad. Yaralanan M.A., vatandalarn haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Salk Ekipleri tarafndan ilk müdahalenin ardndan hastaneye kaldrld. .A. ise polis ekiplerince gözaltna alnd. Öte yandan saldr an, çevredekiler tarafndan cep telefonu kamerasyla kaydedildi.

HAYAT TEHLKES BULUNUYOR

Enitesi tarafndan ar yaralanan M.A Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesinde tedavi altna alnrken, salk durumunun ciddi olduu bildirildi. Bu arada, .Ann M.Ay olunu uyuturucuya altrd için defalarca uyarmasna ramen, vaz geçmediini söyledii iddia edilirken, olayla ilgili kapsaml soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git