Demir tarım işçileriyle!

Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir, Diyarbakır ve Adıyaman'dan Sakarya'nın Akyazı ilçesine çalışmak için giden tarım işçilerini Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve Ak Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem ile birlikte ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Haberler 03.08.2021 - 00:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr ve Adyamandan çalmak için Sakaryaya giden tarm içilerine anlaml destek geldi.

Ak Parti Balar lçe Bakan Ahmet Maruf Demir, beraberinde Ak Partili Akyaz Belediye Bakan Bilal Soykan ve Ak Parti Akyaz lçe Bakan Mesut Ekrem ile birlikte fndk toplamak için kilometrelerce uzaktan gelen içileri çaltklar tarlalarda ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinlerken, son günlerde yaratlmak istenen fitnelere kar da birlik ve beraberlik mesajlar verildi.

çOK VERML BR BULUMA OLDU

Ak Parti Balar lçe Bakan Ahmet Maruf Demir,AK Parti Sakarya Akyaz Belediye Bakanmz Bilal Soykan lçe Bakanmz Mesut Ekrem le aralarnda Balarmzdan giden hemehrilerimizin de bulunduu fndk toplama içilerimizi ziyaret ettik.

çok verimli bir buluma oldu. Taleplerinin ivedilikle yerine getireceimize dair söz verdik. Her iki bakanma ilgilerinden dolay çok teekkür ederim.ifadelerini kulland.

Kardeçe Yaamaya Devam Edeceiz

Akyaz Belediye Bakan Bilal Soykan ,Kardelik corafyas ilçemize Diyarbakr ve Adyaman illerinden fndk toplamak için gelen mevsimlik tarm içilerimiz ile bir araya gelerek sorunlar ve ihtiyaçlarn dinledik Bu topraklarda bir, beraber ve karde olmaya devam edeceiz.dedi.

Ana Sayfaya Git