Demokrasinin olmazsa olmazı

Diyarbakır Valisi Karaloğlu'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı.

Haberler 10.01.2022 - 10:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakr Valisi Münir Karalolu, 10 Ocak çalan Gazeteciler Günü dolaysyla mesaj yaymlad.

Karalolu mesajnda, gazeteciliin önemli bir meslek kolu olmasnn yan sra, demokrasinin de olmazsa olmazlarndan biri olduunu bildirdi.

Gazeteciliin, demokrasi tarihine paralel olarak gelitiini ve kurumsallatn ifade eden Karalolu, doru ve hzl iletiim imkanlarnn olmad günlerden, teknolojinin hzla gelitii bugünlere, gazetecilerin her an her yerde, büyük bir özveri ile doru ve tarafsz habere ulamak ve kamuoyuna ulatrmak için emek verdiini belirtti.

Karalolu, mesajnda unlar kaydetti:

EHRN GELMESNE KATKI

ehrimizin gelimesi, kalknmas ve vatandamzn refahnn artmas için ürettiimiz proje ve hizmetlerin kamuoyuna duyurulmas ve doru anlalmas noktasnda gece gündüz emek veren gazetecilerimizin de çok büyük katklar ve rolleri var. ehrimiz, ülkemiz ve vatandamz için baarl çalmalara imza atmak üzere emek verdiimiz bu yolculukta ayn sorumluluu paylayoruz. Bu yolda, yüksek bir sorumluluk ve vazife bilinciyle ve hep birlikte, ehrimizi hak ettii yere tamak; insanmz da arzu ettii yaam standartlarna kavuturmak için çalmaya devam edeceiz. Bu duygu ve düüncelerle, daha güzel daha huzurlu daha müreffeh bir Diyarbakr hedefiyle 1,5 buçuk yldr yürüttüümüz mücadeleye, doru ve tarafsz haberleriyle katk salayan tüm gazetecilerimize içtenlikle teekkür ediyor, bu zor görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum. 10 Ocak çalan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun.

Ana Sayfaya Git