Depoya girmeye çalıştı, kaçarken düşürdüğü eldivenleri delil oldu

DİYARBAKIR´da, depo olarak kullanılan 3 katlı binaya girmeye çalışan maskeli ve eldivenli şüpheli, mahalleli ile polisin gelmesi üzerine kaçtı. Eldivenlerini düşüren şüphelinin kimliğinin belirlenip, yakalanması için polis, çalışma başlattı.

Haberler 12.08.2021 - 01:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIRda, depo olarak kullanlan 3 katl binaya girmeye çalan maskeli ve eldivenli üpheli, mahalleli ile polisin gelmesi üzerine kaçt. Eldivenlerini düüren üphelinin kimliinin belirlenip, yakalanmas için polis, çalma balatt.

KAçARKEN ELDVEN DÜÜRDÜ

Olay, Balar ilçesine bal Fatih Mahallesinde meydana geldi. Depo olarak kullanlan 3 katl binann önüne gelen kimlii belirsiz kii, önce elektrii kesti. Bunun üzerine üphelenip, sokaa çkan mahalleli, kapnn önünde maskeli ve eldivenli kiiyi görünce polise haber verdi. Adrese ksa sürede polis ekipleri sevk edilirken, üpheli de kaçarak, izini kaybettirdi. Polis, olayn ardndan depo sahibine telefonla ulaarak, bölgeye çard. üphelinin kaçarken düürdüü eldivenler ile dokunduu alanlarda inceleme yapan ekipler, kimliinin belirlenip, yakalanmas için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git