Dilan ve Mutlu'nun muhteşem düğünü!

AK Parti Diyarbakır eski Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu ile İş insanı Mahsun Akbulut ailesinin evlatlarının mutluluk gecesine, Flora Garden ev sahipliği yaptı.

Haberler 12.07.2021 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn yeni yüzü Flora Gardeen Kr Düün Salonu, Ensariolu ve Akbulut ailesinin mutluluuna önceki gece ev sahiplii yapt. Altnda Dinlenme tesisleri bünyesinde hizmete giren Flora Gardendeki muhteem düünde, ünlü ses sanatçs zzet Yldzhan sahne ald.

ENSAROLU VE AKBULUT ALES

AK Parti Diyarbakr eski Milletvekili Mehmet Galip Ensariolunun biricik kz Dilan ve nsan Mahsun Akbulutun biricik olu Mutlu Altnda Dinlenme tesisleri bünyesinde hizmete giren Flora Garden Kr Düün salonunda, düzenlenen muhteem düünle hayatlarn birletirdi.

SYASET, BÜROKRAS DÜNYASI

Siyasilerin, bürokratlarn, i dünyas ve STK temsilcileri ile kentin eraflarnn bulutuu tarihi mutluluk gecesinde, Dilan ve Mutlu Akbulutun nikah ahitliini, Diyarbakr Valisi Münir Karalolu, AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal, Oya Eronat, AK Parti Genel Bakanvekili Numan Kurtulmuun yardmcs MKYK Üyesi ve Mardin Bölge Koordinatörü Alaattin Parlak, Tarm eski Bakan ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi Kutbettin Arzu, AK Parti eski Milletvekili hsan Arslan, Mine Lök Beyaz, HDP eski Milletvekili Altn Tan yapt. Evlilik cüzdann Vali Karalolu, Deniz Akbuluta teslim etti.

ZZET YILDIZHAN SAHNE ALDI

Balar Belediye Bakan hüseyin Beyolu, Hani Belediye Bakan brahim Lale ile l Emniyet Müdürü ükrü Yamann da katld gecede çift daha sonra masalar dolap davetlilere teekkür ederken, gecede ünlü ses sanatçs zzet Yldzhan sahne ald. Davetliler Yldzn birbirinden güzel söyledii Diyarbakr türküleri halay eliinde geç saatlere kadar elendi. Düüne katlm gösteren protokolün davul-zurna eliindeki halay esnasnda, dolarlar havada uçutu.

FLORA GARDEN KIR DÜÜN SALONU

Cokunun ve örencenin, bir arada olmann güzelliiyle Diyarbakrn yeni yüzü olan Flora Garden Kr Düün Salonu, düün ve nianlara merhaba demenin ilk günün mutluluuyla, davetlilere özel ikramlar sundu.

Ana Sayfaya Git