Dilan ve Mutlu'nun muhteşem düğünü!

AK Parti Diyarbakır eski Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu ile İş insanı Mahsun Akbulut ailesinin evlatlarının mutluluk gecesine, Flora Garden ev sahipliği yaptı.

Dilan ve Mutlu'nun muhteşem düğünü!

Diyarbakır'ın yeni yüzü Flora Gardeen Kır Düğün Salonu, Ensarioğlu ve Akbulut ailesinin mutluluğuna önceki gece ev sahipliği yaptı. Altındağ Dinlenme tesisleri bünyesinde hizmete giren Flora Garden'deki muhteşem düğünde, ünlü ses sanatçısı İzzet Yıldızhan sahne aldı.

 ENSARİOĞLU VE AKBULUT AİLESİ

AK Parti Diyarbakır eski Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu'nun biricik kızı Dilan ve İş İnsanı Mahsun Akbulut'un biricik oğlu Mutlu Altındağ Dinlenme tesisleri bünyesinde hizmete giren Flora Garden Kır Düğün salonunda, düzenlenen muhteşem düğünle hayatlarını birleştirdi.

SİYASET, BÜROKRASİ İŞ DÜNYASI

Siyasilerin, bürokratların, iş dünyası ve STK temsilcileri ile kentin eşraflarının buluştuğu tarihi mutluluk gecesinde, Dilan ve Mutlu Akbulut'un nikah şahitliğini, Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal, Oya Eronat, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un yardımcısı MKYK Üyesi ve Mardin Bölge Koordinatörü Alaattin Parlak, Tarım eski Bakanı ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi Kutbettin Arzu, AK Parti eski Milletvekili İhsan Arslan, Mine Lök Beyaz, HDP eski Milletvekili Altın Tan yaptı. Evlilik cüzdanını Vali Karaloğlu, Deniz Akbulut'a teslim etti.

İZZET YILDIZHAN SAHNE ALDI

Bağlar Belediye Başkanı hüseyin Beyoğlu, Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale ile İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman'ın da katıldığı gecede çift daha sonra masaları dolaşıp davetlilere teşekkür ederken, gecede ünlü ses sanatçısı İzzet Yıldızhan sahne aldı. Davetliler Yıldız'ın birbirinden güzel söylediği Diyarbakır türküleri halay eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi. Düğüne katılım gösteren protokolün davul-zurna eşliğindeki halayı esnasında, dolarlar havada uçuştu.

FLORA GARDEN KIR DÜĞÜN SALONU

Coşkunun ve öğrencenin, bir arada olmanın güzelliğiyle Diyarbakır'ın yeni yüzü olan Flora Garden Kır Düğün Salonu, düğün ve nişanlara merhaba demenin ilk günün mutluluğuyla, davetlilere özel ikramlar sundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz