Diri diri yanacaktı

Yanan evde ayağı kesilerek mahsur kalan genci itfaiye kurtardı

Haberler 25.04.2022 - 01:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçesinde, 4 katl bir binann son katnda çkan yangnda evde aya kesildii için mahsur kalan M.K.M. (18), itfaiye ekiplerinin kapy krp, eve girmesiyle kurtarld.

EVDE YANGIN çIKTI

Yangn, akam saatlerinde Balar ilçesi Kaynartepe Mahallesinde bulunan 4 katl binann son katnda meydana geldi. ddiaya göre, evde tek bana bulunan M.K.M., duman çktn görmesi üzerine evden çkmak istedi. Ancak alevlerin büyümesiyle odada patlayan camdan dolay ayanda kesik oluan M.K.M., evden çkmad.

AYAI KESLNCE

Mahallelinin durumu bildirmesi üzerine bölgeye çok sayda itfaiye, polis ve salk ekibi sevk edildi. tfaiye ekiplerinin hzla müdahale ettii evin kaps krlarak içeri girildi. 2 itfaiye erinin de dumandan etkilendii yangnda içeride mahsur kalan ve aya kesilen M.K.M., itfaiye ekiplerince kurtarld.

TFAYE KURTARDI

Yaplan ilk müdahalenin ardndan M.K.M., ambulansla çevredeki özel hastaneye kaldrld. Yangn ise yaklak yarm saatlik süren çalmalarn ardndan kontrol altna alnd.

Dumandan etkilenen ve ayanda kesik olan M.K.M.nin salk durumunun iyi olduu örenilirken itfaiyenin, yangnn sebebini bulmak için balatt çalma sürüyor.

Ana Sayfaya Git