DİSİAD yönetimi değişti!

Diyarbakır Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (DİSİAD) 8. Olağan Genel Kurul toplantısı büyük bir ilgi ve katılım ile gerçekleştirildi. DİSİAD’ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Edemen oldu.

Haberler 10.08.2021 - 00:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Ticaret Borsa konferans salonunda yaplan Genel Kurula katlm yüksek oldu. DSAD üyelerinin youn ilgi gösterdii Genel Kurul, Ticaret ve Sanayi Odas Bakan Mehmet Kaya, Ticaret Borsas Bakan Engin Yeil, Diyarbakr OSB ve OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi A. hsan Özdoan, SMMMO Diyarbakr ube Bakan Mustafa Vural, HD Diyarbakr ube Bakan Abdullah Zeytun, DOUSFED Bakan Suat çiftçi, GÜNTAD Bakan Mehmet Dalkran, DOGÜNKAD Bakan Rojda Ylmaz, TMMOB l Koordinasyon Kurulu Bakan Doan Patun ile Sivil Toplum Örgütleri ve Meslek Odalarnn bakan ve temsilcilerinin katlm ile gerçekletirildi.

EDEMEN DSAD BAKANI

Nurullah Edemen bakanlnda tek liste ile gidilen Genel Kurula katlan DSAD üyelerinin oy birlii ile yeni yönetim kurulu belirlendi. 3 Dönem DSAD Yönetim Kurulu Bakanln yürüten Burç Baysal hizmet yarnda bayra Nurullah Edemene teslim etti.

Genel Kurulda konuyan Edemen, Yaklap 20 yldr sivil toplum örgütleri içerisindeyim. DSADda 17 yldr süreyle yönetim kurulunda çeitli görevler üstlendim. Bu süreçte edinmi olduum bilgi ve birikim ile bu görevi laikiyle yerine getirmeye çalacamdan emin olabilirsiniz. Yönetim kurulumuzu deneyimli arkadamzn yan sra genç ve dinamik yeni ekip arkadalarmz da katarak güçlü bir yönetim kadrosu oluturduumuza inanyorum. Nihayetinde sizlerin de teveccühü ile yeni yönetimimizi belirlemi olduk. Bunun için sizlere teekkür ediyorum dedi.

YÖNETM VE ÜYELERE TEEKKÜR

Edemen DSADa emek veren geçmi dönemdeki bakan, yönetim kurulu üyeleri ve mevcut üyelere teekkür ederken, hizmet yar bayran teslim ald Bakan Baysaln ve yönetici büyüklerimizin desteini de alarak ellerinden geleni yapacaklar sözünü verdi. Edemen, Diyarbakr sivil toplum örgütlerinin asli kentimizin sosyal, kültürel ve ekonomik alanda geliimini salamak ve üyelerimizin önünü açacak projeer üretip hayata geçirmektir. Ama asla unutmamz gerekenlerden biri Diyarbakr kentinin deerleri ve hassasiyetleridir, kentimiz sahiplenmemizdir. Kentimizde ve bölgemizi bu anlamda etkileyecek olumsuzluklara kar hassasiyetimizi göstermeden biz kendimizi tamamlam olamayz. Her koulda kentimizi ve halklarmz sahiplenmek zorundayz. Bu anlamda bütün kent bileenlerini kucaklayc ve uzlac olmak için çaba göstereceiz diye konutu.

Dilek ve temenniler ksmnda söz alan Meslek Odalar ve Sivil Toplum Örgütü bakanlar DSADn kentin sosyal, kültürel ve ekonomik geliimine katklar ve kentin bütün paydalaryla ibirlii içerisinde çalmasndan duyduklar memnuniyeti belirterek yeni yönetime baarlar dilediler. Genel Kurul DSAD Yönetim Kurulunda görev alanlarn Edemen tarafndan katlmclara tantmyla son buldu.

Ana Sayfaya Git