Diyarbakır Ankara'da tanıtıldı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen ‘Gençlik Festivali’nde Diyarbakır’ı temsil eden Bağlar Belediyesi’nin standı büyük ilgi gördü.

Haberler 19.11.2021 - 10:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ankarada Bakent Millet Bahçesinde açk alanda düzenlenen ve Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan tarafndan açl gerçekletirilen Gençlik Festivalinde Diyarbakr temsil eden Balar Belediyesi, yüzlerce ehir ve belediyenin katld organizasyonda hem Balarn hem de Diyarbakrn tantm adna önemli çalmalara imza att.

DYARBAKIRIN KÜLTÜR ELçLN YAPTI

Bakan ve milletvekillerinin yan sra Türkiyenin her yerinden belediye bakanlar, bürokratlar ve binlerce vatandan ilgiyle ziyaret ettii stantta gençleri karlayarak yakndan ilgilenen Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Diyarbakrn misafirperverliini dile getirip kentin tarihini ve dokusunu anlatarak bir anlamda kültür elçilii yapt.

KADAYIF KRAMINDA BULUNDU, DYARBAKIRA DAVET ETT

Stand ziyaret eden vatandalara Diyarbakrn dillere destan kadayf tatls ikram edildi. Bakan Beyolu da ziyaretçilere kendi elleriyle tatl ikramnda bulundu.

Gönülden Gönüle Bizi Sevgimiz Balar,Gönülden Gönüle Bizi Cokumuz Balar,Gönülden Gönüle Bizi Mutluluk Balar sloganlaryla hizmet veren stantta vatandalarla muhabbbet ba kurarak onlar Diyarbakra davet eden Bakan Beyolu,nsanmz çok kadirinas ve misafirperverdir. Bunu görmek için sizi kentimize davet ediyoruz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git