Görüş Bildir

Diyarbakır Ankara'da tanıtıldı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen ‘Gençlik Festivali’nde Diyarbakır’ı temsil eden Bağlar Belediyesi’nin standı büyük ilgi gördü.

Diyarbakır Ankara'da tanıtıldı

Ankara’da Başkent Millet Bahçesi’nde açık alanda düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen ‘Gençlik Festivali’nde Diyarbakır’ı temsil eden Bağlar Belediyesi, yüzlerce şehir ve belediyenin katıldığı organizasyonda hem Bağlar’ın hem de Diyarbakır’ın tanıtımı adına önemli çalışmalara imza attı.

DİYARBAKIR’IN KÜLTÜR ELÇİLİĞİNİ YAPTI

Bakan ve milletvekillerinin yanı sıra Türkiye’nin her yerinden belediye başkanları, bürokratlar ve binlerce vatandaşın ilgiyle ziyaret ettiği stantta gençleri karşılayarak yakından ilgilenen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Diyarbakır’ın misafirperverliğini dile getirip kentin tarihini ve dokusunu anlatarak bir anlamda kültür elçiliği yaptı.

KADAYIF İKRAMINDA BULUNDU, DİYARBAKIR’A DAVET ETTİ

Standı ziyaret eden vatandaşlara Diyarbakır’ın dillere destan kadayıf tatlısı ikram edildi. Başkan Beyoğlu da ziyaretçilere kendi elleriyle tatlı ikramında bulundu.

“Gönülden Gönüle Bizi Sevgimiz Bağlar”,”Gönülden Gönüle Bizi Coşkumuz Bağlar”,”Gönülden Gönüle Bizi Mutluluk Bağlar” sloganlarıyla hizmet veren stantta vatandaşlarla muhabbbet bağı kurarak onları Diyarbakır’a davet eden Başkan Beyoğlu,”İnsanımız çok kadirşinas ve misafirperverdir. Bunu görmek için sizi kentimize davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi