Diyarbakır Forum'da antika müzayedesi!

Forum Diyarbakır AVM'de, Osmanlı ve Avrupa antika ürünleri açık artırma ile satışa sunuldu. Şehir dışından da olmak üzere antika severler, müzayede de beğendikleri ürünleri fiyat ileterek satın aldı. Diyarbakırlıların ilgi gösterdiği müzayedede 70 yıllık gramofon 2 bin 300 TL'ye alıcı buldu.

Haberler 08.03.2022 - 00:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan ve ilkleri hayata geçiren Forum Diyarbakr AVM, ilk defa düzenlenen müzayede ile Osmanl ve Avrupa antika ürünleri açk artrma ile satld. Diyarbakrllarn ilgi gösterdii müzayedede 70 yllk gramofon 2 bin 300 TLye alc buldu.

OSMANLI MPARATORLUU

Forum Diyarbakr AVMde Osmanl mparatorluu ve Avrupann çeitli dönemlerinden kalma antika eserler açk artrma yoluyla satld. Antikac Selahattin Özyldzn gerçekletirdii müzayedeye alverie gelenler büyük ilgi gösterdi. Eski ev gereçleri, tablolar, müzik aletleri ve klç gibi birçok ürünün yer ald müzayedede ilgi oda olan 70 yllk gramofon 2 bin 300 TLye satld.

DYARBAKIRLILAR LG GÖSTERD

Gramofonu satn alan Veysi Cevahirler, Tarihi canlandrmak için bunu aldm. Rahmetli dedemin evinde böyle bir gramofon vard. çocukluumda dinlerdim. O muhteem sesi hala kulaklarmdadr. Eski anlarm yaatmak istedim. Evimin bir köesinde kalsn istedim. Antika ürünlerimize sahip çkalm dedi. Antikaya ilgi duyan smihan Ylmaz ise bir tablo ve bir de Zülfikar aldn belirterek, çok heyecanlym. lk kez böyle bir organizasyona katlyorum

Ana Sayfaya Git