Diyarbakır Forum'da Buray rüzgarı esti

Kıbrıslı şarkıcı Buray, Güneydoğu'nun en büyük alış-veriş merkezi Diyarbakır Forum AVM'de haftasonu doyumsuz bir gün geçirtti.

Haberler 12.03.2017 - 12:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tahir KARAKEç/Muhammet YILDIZ

DYARBAKIR-Sosyal etkinliklerle Güneydoudaki müterilerine keyifli günler geçirten, bölgenin en büyük alveri merkezi olan Diyarbakr Forum AVM, haftasonu arkc Burayla, doyumsuz bir gün geçirtti. mza günü ve mini bir konserle, Diyarbakrdaki sevenleriyle bir araya gelen Buray, Forum AVMye teekkür etti.

MN KONSER VERD

Forum AVM nin düzenledii imza öleninde Kbrsl ünlü sanatç Buray, önceki gün Diyarbakr Forum AVM de mini bir konser verdi. Her yatan ve Yüzlerce dinleyicinin katlmyla gerçekleen konserde ünlü sanatç Buray en sevilen arklarn konuklar için seslendirdi. Ak m Lazm, Mecnun, Melodi ve Sen Sevdamsn gibi eski ve yeni albümünden arklarla da müzik dolu bir güne imza att.

Konserle ilgili Söz Habere konuan arkc Buray Bu Diyarbakra ikinci geliimiz, 14 ubat sevgililer günün de gelmitim. Buda çok güzel bir frsat oldu benim için Diyarbakr iyi tandm imdi bu ikinci geliimde daha güzel tadn almaya çalyorum. Yemeklerin keyfini çkarmaya çalyorum burada Forum Alveri merkezinde çok güzel bir konserimiz oldu mini bir konser gerçekten Diyarbakr ve Diyarbakr halkn çok seviyorum gelen katlan herkese buradan sevgiler sayglarm sunuyorum dedi.

Ana Sayfaya Git