Diyarbakır Forum'da Buray rüzgarı esti

Kıbrıslı şarkıcı Buray, Güneydoğu'nun en büyük alış-veriş merkezi Diyarbakır Forum AVM'de haftasonu doyumsuz bir gün geçirtti.

Diyarbakır Forum'da Buray rüzgarı esti

Tahir KARAKEÇİ/Muhammet YILDIZ

DİYARBAKIR-Sosyal etkinliklerle Güneydoğu'daki müşterilerine keyifli günler geçirten, bölgenin en büyük alışveriş merkezi olan Diyarbakır Forum AVM, haftasonu şarkıcı Buray'la, doyumsuz bir gün geçirtti. İmza günü ve mini bir konserle, Diyarbakır'daki sevenleriyle bir araya gelen Buray, Forum AVM'ye teşekkür etti.

MİNİ KONSER VERDİ

Forum AVM’ nin düzenlediği imza şöleninde Kıbrıslı ünlü sanatçı Buray, önceki gün Diyarbakır Forum AVM’ de mini bir konser verdi. Her yaştan ve Yüzlerce dinleyicinin katılımıyla gerçekleşen konserde ünlü sanatçı Buray en sevilen şarkılarını konukları için seslendirdi. “Aşk mı Lazım”, Mecnun”, “Melodi” ve “Sen Sevdamısın” gibi eski ve yeni albümünden şarkılarla da müzik dolu bir güne imza attı.

Konserle ilgili Söz Haber'e konuşan şarkıcı Buray “ Bu Diyarbakır’a ikinci gelişimiz, 14 Şubat sevgililer günün de gelmiştim. Buda çok güzel bir fırsat oldu benim için Diyarbakırı iyi tanıdım şimdi bu ikinci gelişimde daha güzel tadını almaya çalışıyorum. Yemeklerin keyfini çıkarmaya çalışıyorum burada Forum Alışveriş merkezinde çok güzel bir konserimiz oldu mini bir konser gerçekten Diyarbakır ve Diyarbakır halkını çok seviyorum gelen katılan herkese buradan sevgiler saygılarımı sunuyorum” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz