Diyarbakır hakkettiği değere kavuşmalıdır

Oyuncu Erkan Petekkaya "Diyarbakır güzel şeylerle anılmıyor. Bu imajı acilen, biz sanatçılar, iş adamları, kamuoyu ve bütün Diyarbakırlılar en kısa zamanda düzeltmeli. Diyarbakır hakkettiği değere kavuşmalıdır"

Haberler 10.11.2016 - 09:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrl oyuncu Erkan Petekkaya, Diyarbakr güzel eylerle anlmyor. Bu imaj acilen, biz sanatçlar, i adamlar, kamuoyu ve bütün Diyarbakrllar en ksa zamanda düzeltmeli. Diyarbakr hakkettii deere kavumaldr. dedi.

Kentte gerçekletirilen bir programa katlan oyuncu Petekkaya, Diyarbakrllarn kendisine gösterdii ilgiden mutluluk duyduunu, insann kendi memleketinde sevilmesinin bambaka olduunu söyledi.

Yaanan olaylardan dolay Diyarbakrllarn üzüldüünü anlatan Petekkaya, kentin de zarar gördüünü belirtti.

Diyarbakrl sanatç, arkc, i adamlar ve ünlülerin kenti daha iyi bir yere tamak için çaba sarf etmesi gerektiini aktaran Petekkaya, Diyarbakrl olup burann topranda yetimi, suyundan içmi, kültürünü yaam, bilen, koruyan sanatçlarn, ünlülerin, arkclarn, i adamlarnn bir ellerinin sürekli kentin üstünde olmas lazm. diye konutu.

HAK ETT YERDE DEL

çektii dizilerin 80 ülkede gösterildiini, kentin tantm için çalabileceini dile getiren Petekkaya, turizm için insanlar Diyarbakra çekebileceini, dier sanatçlarn da baka eyler yapabileceini ifade etti.

Petekkaya, Diyarbakr güzel eylerle anlmyor. Bu imaj acilen, biz sanatçlar, i adamlar, kamuoyu ve bütün Diyarbakrllar, en ksa zamanda düzeltmeli. Diyarbakr hakkettii deere kavumaldr. O günleri görmeyi çok isterim. Eskiden olduu gibi Ofiste, caddelerde annelerimiz, teyzelerimiz, kzlarmz en güzel elbiselerini giyip, babalarmz fötr apkalarn takp yürüyüler yapabilsinler. O günleri görmeyi memleketim adna çok isterim. Elimden de ne gelirse yaparm. sözlerine yer verdi.

Ana Sayfaya Git