Diyarbakır’da çocuk sesi kavgası, aileler birbirine girdi

Diyarbakır’da bir sitenin içerisinde çocukların sesinden rahatsız olan site sakini, site bahçesine eşiyle birlikte giderek çocuklara ve ailelerine saldırdı.

Haberler 12.08.2021 - 02:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakrda bir sitenin içerisinde çocuklarn sesinden rahatsz olan site sakini, site bahçesine eiyle birlikte giderek çocuklara ve ailelerine saldrd. Bir anda kavgaya tutuan site sakinlerini olay yerine gelen polis ayrd.

Olay, merkez Kayapnar ilçesinde bulunan bir sitenin içerisinde meydana geldi. ddiaya göre, site içerisinde oyun oynayan çocuklar gürültü çkarnca site sakinlerinden biri eiyle birlikte aa inerek çocuklar gürültü yapmamalar için uyard. Bunun üzerine aradan ksa bir süre geçtikten sonra çocuklar tekrar gürültü yapnca, ismi örenilemeyen site sakini ahs eiyle birlikte aa inerek çocuklara kznca çocuklarn aileleri duruma tepki gösterdi.

Polis geldi, kavga bitti

Ailelerin tepkisi üzerine çocuklara kzan site sakini ahs ve ei bu kez site sakinleriyle kavgaya tututu. hbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kavgaya tutuan taraflar ayrd. Bir süre site içerisinde bekleyen polis ekipleri, taraflarn ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Yaanan o anlar ise bir site sakini tarafndan saniye saniye cep telefonu kamerasyla kaydedildi.

Ana Sayfaya Git