Diyarbakır'da dava açıyor!

AK Parti Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanlığı, Dilipak hakkında suç duyurusunda bulundu

Haberler 12.08.2020 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Kadn Kollar Bakanl, Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipakn stanbul Sözlemesiyle ilgili kulland bir ifade nedeniyle hakknda suç duyurusunda bulunduklarn ve davann takipçisi olacaklarn belirtti.

Gazeteci-Yazar Abdurrahmen Dilipakn ailelerin yklmasna neden olan stanbul Sözlemesiyle ilgili sarf ettii sözler sebebiyle AK Parti Kadn Kollar tarafndan 81 ilde suç duyurusunda bulunuldu. l Kadn Kollar Bakan Yardmcs Kevser Demir, yapt basn açklmaasyla Dilipak hakknda suç duyurusunda bulunduklarn belirtti.

SUç DUYURUSU AçIKLAMASI

Dilipak hakknda suç duruyusunda bulunduklarn belirten Demir, Partimizin kadnlarnn iffetine ve namusuna yönelik hiçbir hakareti kabul etmemiz mümkün deildir. Bu sebepten dolay, AK Parti Genel Merkezimiz, Partimizin kadnlarna yönelik hakaret, çirkin yaktrma ve yazlar ile yapm olduu saldrlardan dolay Yeni Akit Gazetesi köe yazar, Abdurrahman Dilipak aleyhine Yargya bavurmu olup, hukuki takip için dava açlm bulunmaktadr. eklinde konutu.

Demir, e zamanl olarak Genel Merkez Kadn Kollar Bakanl ve 81 ldeki Bakanlklarla birlikte Abdurrahman Dilipak hakknda Cumhuriyet Basavclklarna suç duyurusunda bulunduklarn söyledi

Ana Sayfaya Git