Diyarbakır'da dava açıyor!

AK Parti Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanlığı, Dilipak hakkında suç duyurusunda bulundu

Diyarbakır'da dava açıyor!

AK Parti Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanlığı, Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak'ın İstanbul Sözleşmesiyle ilgili kullandığı bir ifade nedeniyle hakkında suç duyurusunda bulunduklarını ve davanın takipçisi olacaklarını belirtti.

Gazeteci-Yazar Abdurrahmen Dilipak'ın ailelerin yıkılmasına neden olan İstanbul Sözlemesiyle ilgili sarf ettiği sözler sebebiyle AK Parti Kadın Kolları tarafından 81 ilde suç duyurusunda bulunuldu.  İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Kevser Demir, yaptığı basın açıklmaasıyla Dilipak hakkında suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.

SUÇ DUYURUSU AÇIKLAMASI

Dilipak hakkında suç duruyusunda bulunduklarını belirten Demir, "Partimizin kadınlarının iffetine ve namusuna yönelik hiçbir hakareti kabul etmemiz mümkün değildir. Bu sebepten dolayı, AK Parti Genel Merkezimiz, Partimizin kadınlarına yönelik hakaret, çirkin yakıştırma ve yazıları ile yapmış olduğu saldırılardan dolayı Yeni Akit Gazetesi köşe yazarı, Abdurrahman Dilipak aleyhine Yargıya başvurmuş olup, hukuki takip için dava açılmış bulunmaktadır." şeklinde konuştu.

Demir, eş zamanlı olarak Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı ve 81 İldeki Başkanlıklarla birlikte Abdurrahman Dilipak hakkında Cumhuriyet Başsavcılıklarına suç duyurusunda bulunduklarını söyledi

Kaynak: Diyarbakır Söz