Diyarbakır'da drone destekli operasyonda 440 kilo esrar ele geçirildi

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde uyuşturucu satışının önlenmesi amacıyla operasyon düzenledi. Operasyonda, bir kamyonda yapılan aramada 440 kilogram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Haberler 24.09.2017 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Emniyet Müdürlüüne bal Narkotik Suçlarla Mücadele ube ekipleri, drone desteiyle yaptklar operasyonda, bir kamyonun kasasna gizlenen 440 kilo esrar ele geçirdi.

Yüklü miktarda uyuturucunun baka ehirlere nakledilecei bilgisini alan Narkotik ubesi ekipleri, bir kamyonu havadan drone ile karadan da araçlarla takibe ald. Kamyonu takip eden ekipler, telsizle de sk sk merkezle diyalog kurarak, güzergah hakknda bilgi verdi. Daha sonra telsizle verilen talimatla uyuturucu yüklü kamyon önü kesilerek durduruldu. Sürücüsünün etkisiz hale getirilmesinin ardndan, narkotik köpeklerinin yapt aramada kamyonda uyuturucu olduu tespit edildi. Emniyet otoparkna çekilen kamyonda yaplan detayl aramalarda, kamyonun kasasndaki gizli bölmelerde paketler halinde toplam 440 kilo esrar bulundu. Uyuturucu ile ilgili olarak sürücü gözaltna alnd.

Ana Sayfaya Git