Diyarbakır'da kafeye silahlı saldırı: 1 yaralı

Diyarbakır'da bir kafeye giren silahlı saldırgan yüzünü tişörtle gizleyerek etrafa rastgele ateş açarak kaçtı. Saldırıda kafede oturan bir kişi yaralandı.

Haberler 01.07.2019 - 00:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, Diyarbakrn merkez Yeniehir ilçesi Feritkök Mahallesinde meydana geldi. Yol kenarnda bulunan kafelerin bulunduu bölgeye gelen ve yüzünü tiörtü ile gizleyen silahl saldrgan, burada bulunan bir kafenin içerisine girerek rastgele ate açt. Yaklak 10 el ate eden silahl saldrgan son kurunu ise kafe içerisinde duvara asl bulunan saatte ate ederek gecenin karanlndan faydalanp ara sokaa kaçarak izini kaybettirdi.

KAFEYE SLAHLI SALDIRI

Saldrda kafe içerisinde oturan müterilerden biri kurunun omuzuna isabet etmesi sonucunda yaralanrken, yaral olay yerinde bulunan bir vatanda tarafndan otomobiliyle Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldrlarak tedavi altna alnd.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayda polis sevk edilirken, olay yerine gelen polis ekipleri kafe içerisinde ve çevrede inceleme bulundu. Polis yapt incelemenin ardndan saldrgann yakalanmas için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git