Diyarbakır’dan Siverek’e yardım eli

Diyarbakır Siverekliler Derneği Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan yetim ve yoksullara gıda ve ayakkabı yardımında bulundu.

Haberler 05.05.2021 - 00:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Diyarbakrda bulunan Diyarbakr Siverekliler Dernei yönetim kurulu karar sonrasnda hayrseverlerin destekleriyle her yl olduu gibi bu yl Ramazan ay ve Bayram dolaysyla yoksul ve yetim aile ve çocuklarna datlmak üzere gda ve bayramlk desteinde bulundu.

Ramazan bayram öncesi Siverek merkez ve krsalda yaayan yardma muhtaç ve yetimlere destek olmak amacyla dernek üyeleri tarafndan balatlan yardm kampanyas kapsamnda toplanlan gda ve bayramlklar hak sahiplerine ulatrld.

YARDIM EL UZATILDI

Dernek olarak her yl gönüllülük esasna göre üyelerimiz ve yönetim kurulumuzun ald kararla balatlan kampanya kapsamnda yardmlarn Siverekteki hak sahiplerine ulatn söyleyen Dernek Bakan Burhan Erol yapt açklamada unlar kaydetti:

Öncelikle unu belirtmek istiyorum, Bizler metropol bir ehir olan Diyarbakrda yayoruz ama gönül bamz olan Siverekten hiçbir zaman kopuk olmadk. Diyarbakr Siverekliler Dernei çats altnda kültürümüzü, bamz gelenek ve göreneklerimizi her daim devam ettirdik. Bu güzelim kentimize ve Siverekteki hemerilerimizi nasl mutlu ederiz düüncesiyle ben ve bu ie gönül veren hemerilerimizle çaba vermekteyiz. Bu çabamz neticesinde uzun yllardr Ramazan ay dolaysyla ihtiyaç sahibi ailelerimiz için gerek ayakkab, gda ve gerekse maddi destek salyoruz, Bu ylda balattmz kampanya kapsamnda bin 500 bay, bayan ve çocuk olmak üzere ayakkab ve 200 adet gda kolisini ailelerimize ulatrdk. Dernek olarak balattmz kampanyamza destek olan herkese teekkür ediyoruz.

Ana Sayfaya Git