Dolandırıcılık operasyonunda 5 tutuklama

Kendilerini kamu personeli olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 5 kişi yakalanıp, tutuklandı. Şüphelilerin 35 ayrı olaya karıştığını ve toplamda 682 bin lira haksız kazanç elde ettiklerini saptadı.

Haberler 11.03.2022 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda kendilerini kamu görevlisi olarak tantarak, 35 ayr dolandrclk suçunu iledikleri gerekçesiyle gözaltna alnan 5 zanl tutukland.

5 DOLANDIRICIYA OPERASYON

Diyarbakr Cumhuriyet Basaclnn yürüttüü soruturma kapsamnda, l Jandarma Komutanl Kaçakçlk ve Organize Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü ekipleri, Ergani Jandarma Komutanl sorumluluk bölgesinde, kendilerini kamu görevlisi olarak tantan veya kamu kurum ve kurulularyla ilikileri olduu, onlar nezdinde hatr sayldndan bahisle, belli bir iin görülecei vaadiyle maddi menfaat temin ederek nitelikli dolandrclk suçunu ileyen üphelilere yönelik dümeye basld.

GÖZALTINA ALINIP, TUTUKLANDI

Soruturmada söz konusu üphelilerden S.N, E.K, M.A, A.. ve M.Z.Knin 35 ayr dolandrclk olaynda 682 bin lira haksz kazanç salad tespit edildi. Diyarbakr ve Elazda gerçekletirilen e zamanl operasyonda gözaltna alnan 5 üpheli, ilemlerinin ardndan sevk edildikleri adli makamlarca tutukland. Operasyonda, üphelilerin cep telefonlarna el konuldu.

Ana Sayfaya Git