DTSO çalışanlarının Antikor testleri negatif çıktı

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ferdani Gökdere, DTSO çalışanlarının antikor testlerinin sonucunun negatif olduğunu bildirdi.

Haberler 13.06.2020 - 00:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DTSOdaki önlemlerle ilgili açklamada bulunan Gökdere unlar söyledi; Tüm dünyay ekonomi bata olmak üzere her alanda olumsuz etkisi altna alan COVID-19, ülkemizde de birçok alanda olumsuz etkiler dourmutur. Özellikle ticari hayatn devamllnda meydana gelen olumsuzluklarn bir nebze olsun giderilebilmesi ve salgnn yaylmasnn önüne geçebilmek adna, odamz salgnn balad ilk günden itibaren üyelerinin menfaatleri dorultusunda Odamz Hizmet binasnda ve Hizmet birimlerinin tamamnda gerekli her türlü önlemi alarak hizmet vermeye devam etmi. Sosyal medya hesaplarndan, web sayfas, odamz birimlerinde ve kurmu olduu sektörel whatsapp gruplarndan bilgilendirme mesajlar ile hizmetlerini aksatmadan sürdürmütür. Odamz, Salk Bakanlna bal Bilim Kurulu tarafndan Yeni tip Koronavirüsle mücadelede ikinci aama olarak kabul edilen Antikor Testi sürecini balatt günden itibaren alm olduu ve büyük titizlikle uygulad önlemler kapsamnda çalanlarnn da saln düünerek çalanlarna Antikor Testi uygulamtr.

çALIANLARIN TESTLER YAPILDI

Gökdere, çalanlarmzn sal ve hizmet verdiimiz Üyelerimizin saln düünmek bizlerin asli görevidir. Bu kapsamda çalanlarmza uyguladmz Antikor Testi sonuçlar negatif çkm ve Pandemi sürecinde alm olduumuz önlemlerin baarl olduunu gözler önüne sermitir. Bu zorlu süreçte çalanlarmz gerekli tedbirlere uyarak üyelerimizin ilemlerini aksatmadan gerçekletirmeye devam etmektedir. Gökdere son olarak pandemi sürecinin devam ettiini, üyelerimiz ve vatandalarmzn Salk Bakanlnca belirlenen tedbirlere sk skya uymalarnn önemli olduunu belirtti.

Ana Sayfaya Git