DTSO çalışanlarının Antikor testleri negatif çıktı

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ferdani Gökdere, DTSO çalışanlarının antikor testlerinin sonucunun negatif olduğunu bildirdi.

DTSO çalışanlarının Antikor testleri negatif çıktı

DTSO'daki önlemlerle ilgili açıklamada bulunan Gökdere şunları söyledi;  “Tüm dünyayı ekonomi başta olmak üzere her alanda olumsuz etkisi altına alan COVID-19, ülkemizde de birçok alanda olumsuz etkiler doğurmuştur. Özellikle ticari hayatın devamlılığında meydana gelen olumsuzlukların bir nebze olsun giderilebilmesi ve salgının yayılmasının önüne geçebilmek adına, odamız salgının başladığı ilk günden itibaren üyelerinin menfaatleri doğrultusunda Odamız Hizmet binasında ve Hizmet birimlerinin tamamında gerekli her türlü önlemi alarak hizmet vermeye devam etmiş. Sosyal medya hesaplarından, web sayfası, odamız birimlerinde ve kurmuş olduğu sektörel whatsapp gruplarından bilgilendirme mesajları ile hizmetlerini aksatmadan sürdürmüştür. Odamız, Sağlık Bakanlığına bağlı Bilim Kurulu tarafından Yeni tip Koronavirüsle mücadelede ikinci aşama olarak kabul edilen Antikor Testi sürecini başlattığı günden itibaren almış olduğu ve büyük titizlikle uyguladığı önlemler kapsamında Çalışanlarının da sağlığını düşünerek Çalışanlarına Antikor Testi uygulamıştır.”

ÇALIŞANLARIN TESTLERİ YAPILDI

Gökdere, “Çalışanlarımızın sağlığı ve hizmet verdiğimiz Üyelerimizin sağlığını düşünmek bizlerin asli görevidir. Bu kapsamda çalışanlarımıza uyguladığımız Antikor Testi sonuçları negatif çıkmış ve Pandemi sürecinde almış olduğumuz önlemlerin başarılı olduğunu gözler önüne sermiştir. Bu zorlu süreçte çalışanlarımız gerekli tedbirlere uyarak üyelerimizin işlemlerini aksatmadan gerçekleştirmeye devam etmektedir.” Gökdere son olarak pandemi sürecinin devam ettiğini, üyelerimiz ve vatandaşlarımızın Sağlık Bakanlığınca belirlenen tedbirlere sıkı sıkıya uymalarının önemli olduğunu belirtti.

Kaynak: Diyarbakır Söz