D.Ü Hastaneleri normale döndü

Dicle Üniversitesi Hastanelerinde uygulanan esnek ve uzaktan çalışma sisteminin dün itibariyle sonlandırıldığı bildirildi. Koronavirüs önlemleri çerçevesinde kamu kurum ve kuruluşlarında az sayıda veya uzaktan çalışan personel sistemi uygulaması 22 Mart tarihinden bu yana hayata geçirilmişti.

Haberler 04.05.2020 - 23:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Üniversitesi Hastanelerinde uygulanan esnek ve uzaktan çalma sisteminin dün itibariyle sonlandrld bildirildi.

Pandemi riskini en aza indirmek amacyla hayata geçirilen bu önlem, Türkiye genelinde Koronavirüs vaka ve ölüm oranlarn düüe geçmesinin ardndan kamu kurum ve kurulularnda personel düzeni peyderpey normal ekline dönmeye balad.

ESNEK VE UZAKTAN çALIMA DÜN BTT

Öte yandan Dicle Üniversitesine bal hastanelerde de personel sisteminin eski haline döndüü belirtildi. Dicle Üniversitesi Hastaneleri Bahekim Vekili Prof. Dr. Ali Kemal KADROLU imzasyla tüm anabilim dal birimlerine gönderilen yazda, personelin 4 Mays itibariyle esnek ve uzaktan çalma sisteminin son bulduunu kaydedildi.

Uygulamann 22 Mart tarihinde balatldnn hatrlatld resmi yazda ifadelere yer verildi:

PERSONELLER GÖREVE çAIRDI

Hastanelerimizde yürütülen salk hizmetlerinde artan i gücü ihtiyac nedeniyle personel ihtiyac domas ve buna bal yürütülen hizmetlerin aksamamasn teminen 22 Mart2020 tarihli Cumhurbakanl genelgesinde belirtilen ... dari zinliler, uzaktan veya dönüümlü çalanlar amirlerinin izni dnda görev mahallerinden ayrlamazlar ve hizmetine ihtiyaç duyulanlar çarldklar anda görevine dönmek zorundadrlar... hükme istinaden, 04 Mays 2020 tarihi itibari ile hastanelerimizde Esnek ve Uzaktan çalma sistemi uygulanan birimlerde bu kapsam sonlandrlmtr. Esnek ve Uzaktan çalma kapsamnda çalan tüm personelin belirtilen tarihten itibaren mesailerine gelmeleri hususunda; Bilgilerinizi ve gereini rica ederim. Prof. Dr. Ali Kemal KADROLU, Hastaneler Bahekimi V.

Ana Sayfaya Git