Duruşma sonrası cinayet!

Duruşma çıkışı taraflar silahlı ve bıçaklı kavgaya tutuştu. 4 kişi yaralandı, bir kişi kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haberler 26.01.2022 - 00:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn merkez Yeniehir ilçesinde bulunan Diyarbakr Adliye Saraynda görülen dava sonras çkta iki aile arasnda çkan kavgada yaralanan 4 kiiden Serkan Garl tedavi gördüü hastanede yaamn yitirdi. Gözaltna alnan 10 kiiden 7si serbest braklrken, 3 üphelinin ise emniyetteki ilemleri sürüyor.

ADLYE çIKII TARTITILAR

Olay, önceki gün akam saatlerinde Yeniehir ilçesinde, Diyarbakr Adliyesinin karsndaki Lise Caddesinde meydana geldi. Aralarndaki husumet nedeniyle davalk olan Garl ve Bekmezciolu ailelerinin bireyleri duruma çk tartt. Polis ekipleri araya girerek taraflar uzaklatrd.

SOKAK ARASINDA KAVGA çIKTI

Ancak bir süre sonra taraflar yeniden kar karya geldi. çkan tartma, ksa sürede kavgaya dönütü. Pompal tüfek, bçak ve sopalarn kullanld kavgada 4 kii yaraland. Asayi ube Cinayet Büro Amirlii ekiplerince 10 kii gözaltna alnd. Taraflardan birine ait otomobilde yaplan aramada ise uzun namlulu silahlar ile sopa ve bçak ele geçirildi.

SERKAN GARLI HAYATINI KAYBETT

Hastanede tedavileri süren yarallardan Serkan Garl, dün, doktorlarn tüm çabasna karn kurtarlamad. üphelilerden 7si emniyetteki ilemlerinin ardndan savc talimatyla serbest braklrken, 3 üphelinin ise ilemleri sürüyor.

Ana Sayfaya Git