Görüş Bildir

Duruşma sonrası cinayet!

Duruşma çıkışı taraflar silahlı ve bıçaklı kavgaya tutuştu. 4 kişi yaralandı, bir kişi kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Duruşma sonrası cinayet!

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Diyarbakır Adliye Sarayında görülen dava sonrası çıkışta iki aile arasında çıkan kavgada yaralanan 4 kişiden Serkan Garlı tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan 10 kişiden 7´si serbest bırakılırken, 3 şüphelinin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

ADLİYE ÇIKIŞI TARTIŞTILAR

Olay, önceki gün akşam saatlerinde Yenişehir ilçesinde, Diyarbakır Adliyesi´nin karşısındaki Lise Caddesi´nde meydana geldi. Aralarındaki husumet nedeniyle davalık olan Garlı ve Bekmezcioğlu ailelerinin bireyleri duruşma çıkışı tartıştı. Polis ekipleri araya girerek tarafları uzaklaştırdı.

SOKAK ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Ancak bir süre sonra taraflar yeniden karşı karşıya geldi. Çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Pompalı tüfek, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada 4 kişi yaralandı. Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekiplerince 10 kişi gözaltına alındı. Taraflardan birine ait otomobilde yapılan aramada ise uzun namlulu silahlar ile sopa ve bıçak ele geçirildi.

SERKAN GARLI HAYATINI KAYBETTİ

Hastanede tedavileri süren yaralılardan Serkan Garlı, dün, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Şüphelilerden 7´si emniyetteki işlemlerinin ardından savcı talimatıyla serbest bırakılırken, 3 şüphelinin ise işlemleri sürüyor.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi