Duvar kavgası cinayet getirdi

Eğil'de iki aile arasında "bahçe duvarı örülmesi" nedeniyle çıkan kavgada kan aktı. Fahrettin Memiş öldü, karşı taraftan Nizam Memiş ise yaralandı.

Haberler 31.08.2017 - 00:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eil ilçesi, Bahiler Mahallesinde önceki akam komu ve akraba olan Memi ailesinin fertleri arasnda bahçe duvar örülmesi nedeniyle kavga çkt. Silahlarn kullanld kavgada Fahrettin Memi hayatn kaybederken, Nizam Memi ise ar yaraland. Yaralnn tedavisi ise sürürken, olayla ilgili çok sayda kii gözaltna alnd, Bailer mahallesinde geçici karakol oluturuldu.

Eil ilçesinde, akraba iki aile arasnda çkan silahl kavgada 37 yandaki Fahrettin Memi öldü, kar taraftan 65 yandaki Nizam Memi ise yaraland.

Alnan bilgiye göre, Eil ilçesi, Bahiler Mahallesinde önceki akam komu ve akraba olan Memi ailesinin fertleri arasnda bahçe duvar örülmesi nedeniyle tartma çkt.

TARTIMA KAVGA DÖNÜTÜ

Tartma ksa sürede büyüyerek, silahl kavgaya dönütü. Ailenin fertlerinin karmasyla büyüyen silahl kavgada Fahrettin Memi ve kar taraftan olan Nizam Memi ar yaraland.

BR K ÖLDÜ, BR K YARALI

çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve ambulans sevk edildi. Taraflar arasndaki kavga ve çatma güçlükle sonlandrrken, olay yerindeki ilk müdahalenin ardndan yarallar Eil Devlet Hastanesine kaldrld. Burada doktorlarn yapt tüm müdahaleye ramen Fahrettin Memi kurtarlamayarak yaamn yitirdi.

KÖYDE KARAKOL OLUTURULDU

Nizam Memi ise daha sonra Diyarbakra sevk edilerek Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesinde tedavi altna alnd.

Bahiler köyünde yaanan gerginlik devam ederken, Fahrettin Memiin cenazesi dün sabah geni güvenlik önlemleri altnda topraa verildi. Jandarma bölgede geçici karakol olutururken, baz kiiler de gözaltna alnd. Soruturma ise sürüyor.

Ana Sayfaya Git