Ekipler korona virüs denetiminde

Bağlar Belediyesi, vaka sayılarının arttığı kentte korona virüs denetimlerini sürdürüyor. Emniyet güçleri ve filyasyon ekipleriyle işbirliği halinde ilçe genelinde sahaya çıkan ekipler, tüm yaşam alanlarını didik didik denetledi.

Haberler 07.09.2020 - 00:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeni tip korona virüs vakalarnn krmz alarm verdii ehirlerin banda gelen Dyarbakrn en büyük ilçesi Balarda tedbirler en üst seviyeye çkarld. Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu tarafndan zabtalardan oluturulan 80 kiilik ekip, emniyet güçleri ve filyasyon ekipleriyle ibirlii halinde ilçe genelinde sahaya çkarak tüm yaam alanlarn didik didik denetledi, hem uyarlarda bulundu hem de salgnla ilgili bilgilendirme gerçekletirdi. Vatandalara yönelik sosyal mesafe, temizlik ve maske uyarsnda bulunan ekipler, gezici araçlardan anonslar yaparak kurallara dikkat çekti. Toplu tama araçlarn durdurarak sürücüleri ve vatandalar tedbirli olmalar konusunda uyaran ekipler, kraathane, kafe, market, pastane, lokanta, otel ve düün salonlar gibi toplu yaam alanlarn denetleyerek kurallar hakknda bilgiler aktard.

Emniyet ve salk ekipleriyle tam bir uyum ve ibirlii içerisinde hareket ederek halkn sal için hayati önem tayan çalmaya imza attklarn belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, tüm ekiplere teekkür etti. Denetimler için özel pandemi ekipleri oluturduklarn ve bu ekiplerin aralksz olarak çalmaya devam edeceini anlatan Beyolu, hafta sonunu esnaf ve vatandalar ziyaret edip pandemi uyarlar gerçekletirerek geçirdi. Hafta sonunu sahada bu i için mesai harcayarak geçiren Beyolu, Bu meseleye memleketin ortak meselesi olarak bakyoruz. Kurumlardan vatandalara kadar hepimiz teyakkuz halinde olmak zorundayz. Emniyet tekilatmza, salk müdürlüü ekiplerimize, belediyemizin zabta personeline teekkür ediyorum. Aziz milletimizin güçlü bir irade ortaya koymasyla bunun üstesinden geleceiz inallah dedi.

Bakan Beyolu, ayrca ziyaret ettii 5 Nisan Mahallesinde ei Dürdane Beyolu ile birlikte baz ailelerin evlerine misafir olarak esnaflar ve vatandalarla bir araya geldi.

Ana Sayfaya Git