Ensarioğlu ailesinde mutlu gün!

İyi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Devlet eski Bakanı Ensarioğlu'nun doktor oğlu Kerem, meslektaşı Mesher Çapraz'la, Flora Garden kır Düğün salonunda hayatını birleştirdi.

Haberler 06.09.2021 - 09:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

yi Parti Genel Bakan Yardmcs ve Devlet eski Bakan Salim Ensariolunun doktor olu Kerem Ensariolu, meslekta Mesher çapraz ile Flora Garden Kr Düün Salonundaki muhteem düünle hayatn birletirdi. Düüne siyaset, bürokrasi ve i dünyasndan seçkin davetliler katld.

Diyarbakrdaki düünlerin aranlan mekan haline gelen ile Flora Garden Kr Düün Salonu yine önemli bir organizasyona daha ev sahiplii yapt. Altnda Dinlenme Kompleksi bünyesinde ksa süre önce hizmet vermeye balayan Flora Gardendeki muhteem düünde yi Parti Genel Bakan Salim Ensariolunun doktor olu Kerem Ensariolu, meslekta Mesher çapraz dünya evine girdi.

SYASET, BÜROKRAS DÜNYASI DÜÜNDE BR ARADA

Siyasilerin, bürokratlarn, i dünyas ve STK temsilcileri ile kentin eraflarnn bulutuu tarihi mutluluk gecesine AK Parti Diyarbakr milletvekilleri M. Mehdi Eker, Ebubekir Bal, Oya Eronat, Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, l Emniyet Müdürü Hüseyin Akn, Diyarbakr Sanayi ve Ticaret Odas Bakan Mehmet Kaya, siyasi partilerin il bakanlar, sanayiciler, i insanlar ile yaklak bin 500 kiilik davetli topluluu katld.

FLORA GARDENDEN MUHTEEM ORGANZASYON

Genç çiftin düün alanna gelmesiyle balayan gecede davetliler gönüllerince elendi. Gelin ve damada davetlilerce destelerce dolarlarn serpildii gecede Flora Garden tarafndan hazrlanan organizasyon davetlilerden takdir toplad.

Gecenin geç saatlerine kadar süren düünde gelin ve damada davetlilerce yüklü miktarda altn takld. Söz Haber Grubu olarak gelin ve damada bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Ana Sayfaya Git