Ensarioğlu ailesinde mutlu gün!

İyi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Devlet eski Bakanı Ensarioğlu'nun doktor oğlu Kerem, meslektaşı Mesher Çapraz'la, Flora Garden kır Düğün salonunda hayatını birleştirdi.

Ensarioğlu ailesinde mutlu gün!

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Devlet eski Bakanı Salim Ensarioğlu’nun doktor oğlu Kerem Ensarioğlu, meslektaşı Mesher Çapraz ile Flora Garden Kır Düğün Salonundaki muhteşem düğünle hayatını birleştirdi. Düğüne siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından seçkin davetliler katıldı.

Diyarbakır’daki düğünlerin aranılan mekanı haline gelen ile Flora Garden Kır Düğün Salonu yine önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı. Altındağ Dinlenme Kompleksi bünyesinde kısa süre önce hizmet vermeye başlayan Flora Garden’deki muhteşem düğünde İyi Parti Genel Başkanı Salim Ensarioğlu’nun doktor oğlu Kerem Ensarioğlu, meslektaşı Mesher Çapraz dünya evine girdi.

SİYASET, BÜROKRASİ İŞ DÜNYASI DÜĞÜNDE BİR ARADA

Siyasilerin, bürokratların, iş dünyası ve STK temsilcileri ile kentin eşraflarının buluştuğu tarihi mutluluk gecesine AK Parti Diyarbakır milletvekilleri M. Mehdi Eker, Ebubekir Bal, Oya Eronat, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Diyarbakır Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya, siyasi partilerin il başkanları, sanayiciler, iş insanları ile yaklaşık bin 500 kişilik davetli topluluğu katıldı.

FLORA GARDEN’DEN MUHTEŞEM ORGANİZASYON

Genç çiftin düğün alanına gelmesiyle başlayan gecede davetliler gönüllerince eğlendi. Gelin ve damada davetlilerce destelerce dolarların serpildiği gecede Flora Garden tarafından hazırlanan organizasyon davetlilerden takdir topladı.

Gecenin geç saatlerine kadar süren düğünde gelin ve damada davetlilerce yüklü miktarda altın takıldı. Söz Haber Grubu olarak gelin ve damada bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler