Eski başkanlar tahliye edildi!

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Demokratik Toplum Kongresi (DTK) ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 19 Temmuz günü gözaltına alınan ve tutuklanan Diyarbakır Tabip Odası eski başkanları Selçuk Mızraklı ve Şemsettin Koç'un tahliye edilmesine karar verildi.

Haberler 09.09.2017 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Cumhuriyet Basavclnca Demokratik Toplum Kongresi (DTK) ile ilgili yürütülen soruturma kapsamnda 19 Temmuz günü gözaltna alnan ve tutuklanan Diyarbakr Tabip Odas eski bakanlar Selçuk Mzrakl ve emsettin Koçun tahliye edilmesine karar verildi.

MIZRAK VE KOç SERBEST

Diyarbakr Cumhuriyet Basavclnn Demokratik Toplum Kogresi ile ilgili yürüttüü soruturma kapsamnda 19 Temmuz günü gözaltna alnarak, tutuklanan Tabip Odas eski bakanlar emsettin Koç ve Selçuk Mzrakl hakknda terör örgütü kurma ve yönetme suçlarndan 22.5 yla kadar hapis istemiyle dava açld.

TRAZ ÜZERNE KARAR

ddianameyi kabul eden Diyarbakr 9uncu Ar Ceza Mahkemesi, aylk tutukluluk deerlendirme durumasnda, sank avukatlarnn itirazlarn da dikkate alarak, Tabip Odas eski bakanlar emsettin Koç ve Selçuk Mzraklnn tahliyesine karar verdi.

Ana Sayfaya Git