Esnafla buluştu

Ak Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kademeli normalleşme sürecinin başlamasından sonra ilk iş olarak ilçede esnaf turuna çıktı. Sokak sokak ve cadde cadde gezerek vatandaşlarla sohbet eden Beyoğlu,çok sayıda vatandaştan “evimize misafir olur musunuz?” daveti aldı. Beyoğlu,”Umut ediyoruz ki her şey yolunda gidecek ve bundan sonra hem esnafımız hem vatandaşımız için her şey daha güzel olacak.” dedi.

Haberler 18.05.2021 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar lçesi AK Partili Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Ramazan Bayramnn sona ermesi ve ksmi normalleme sürecinin balamasn frsat bilerek günün ilk saatlerinde soluu Balar sokaklarnda ald. Ziyaret turuna Gürsel Caddesinde balayan Beyolu, srasyla Nuket Cokun, Fatih ve Girne caddelerinde i yerlerini açan esnaflar ziyaret ederek ksa süreli sohbetler gerçekletirdi, hayrl satlar temennisinde bulunarak sorun ve taleplerini dinledi.

Esnafn yüzünün gülmesini istediklerini aktaran Beyolu,Zor bir süreçten geçiyoruz. Her koulda sabretmesini ve ükretmesini bilen bir milletimiz var. Allahn izniyle bu zor günler de geride kalacak ifadeleriyle pandemi sürecinin getirdii zorluklarn alacana olan inancn dile getirdi.

NALLAH HEPNZN EVNE MSAFR OLACAIZ

Bakan Beyolu, yolda karlat vatandalardan çok sayda ev ziyareti daveti ald. Bu talepleri not alan Beyolu,nallah hepinizin evine misafir olacaz eklinde cevaplar verdi.

Beyolu, havann güzel olmasndan yararlanarak açk alanlara çkan yal vatandalarla sohbet ederek,daha çok hizmet etmemiz için hayr dualarn istiyoruz ifadelerini kullanan Beyolu,kendisini çay içmeye davet eden esnaflara da teekkür etti.

Ana Sayfaya Git