Eve İftar Servisi

Kayapınar Belediyesi, Evde Bakım hizmetlerinden yararlanan Yaşlı ve yardıma muhtaç vatandaşlara yönelik iftar yemeği veriyor. Ramazan ayı boyunca devam edecek uygulama kapsamında her gün 30 aile toplam 200 kişiye yemek verilecek.

Haberler 07.06.2017 - 10:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi, ilçe merkezindeki iki ayr noktada açt iftar çadrnda günlük 2 bin kiiye iftar yemei verirken, Evde Bakm Hizmetleri alan yal ve bakma muhtaç vatandalara da iftar yemeinin datmna baland.

FTER YEME

Evde Bakm Hizmetleri ekiplerince tespit edilen yal ve yardma muhtaç bireylerinin bulunduu 30 aileye iftar yemei evlerine kadar götürülüyor. Ekipler tarafndan teslim edilen yemekleri alan yal ve yardma muhtaç vatandalarn mutlu olduu gözlendi.

EVDE BAKIM

Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç, Ramazan ay boyunca hasta, yal ve bakma muhtaç aileler için belediye personellerince evlere hizmet yapldn ifade ederek, Sosyal Destek Hizmetlerimize bal Evde Bakm Hizmetlerimizce tespit edilen yardma muhtaç ve hasta vatandalarmza böylesi bir uygulama balattk. Ramazan ay boyunca 30 aile toplam 200 kiiye iftar yemei vereceiz. Ekiplerimiz yemekleri evlerine götürüp teslim ediyorlar. Yal ve yardma muhtaç insanlarmza yardmlarmz ve desteklerimiz sürecektir diye konutu.

Ana Sayfaya Git