Görüş Bildir

Eve İftar Servisi

Kayapınar Belediyesi, Evde Bakım hizmetlerinden yararlanan Yaşlı ve yardıma muhtaç vatandaşlara yönelik iftar yemeği veriyor. Ramazan ayı boyunca devam edecek uygulama kapsamında her gün 30 aile toplam 200 kişiye yemek verilecek.

Eve İftar Servisi

Kayapınar Belediyesi, ilçe merkezindeki iki ayrı noktada açtığı iftar çadırında günlük 2 bin kişiye iftar yemeği verirken, Evde Bakım Hizmetleri alan yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara da iftar yemeğinin dağıtımına başlandı.

İFTER YEMEĞİ

Evde Bakım Hizmetleri ekiplerince tespit edilen yaşlı ve yardıma muhtaç bireylerinin bulunduğu 30 aileye iftar yemeği evlerine kadar götürülüyor. Ekipler tarafından teslim edilen yemekleri alan yaşlı ve yardıma muhtaç vatandaşların mutlu olduğu gözlendi.

EVDE BAKIM

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, Ramazan ayı boyunca hasta, yaşlı ve bakıma muhtaç aileler için belediye personellerince evlere hizmet yapıldığını ifade ederek, “Sosyal Destek Hizmetlerimize bağlı Evde Bakım Hizmetlerimizce tespit edilen yardıma muhtaç ve hasta vatandaşlarımıza böylesi bir uygulama başlattık. Ramazan ayı boyunca 30 aile toplam 200 kişiye iftar yemeği vereceğiz. Ekiplerimiz yemekleri evlerine götürüp teslim ediyorlar. Yaşlı ve yardıma muhtaç insanlarımıza yardımlarımız ve desteklerimiz sürecektir" diye konuştu. 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi