Evladına kavuştu!

Diyarbakır annelerinin dağa kaçırılan çocukları için HDP İl Başkanlığı binası önündeki evlat nöbetine bir aile daha katıldı.

Haberler 15.07.2021 - 01:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Üniversitede okurken kandrlarak daa götürülen olu brahim için Gaziantepten gelen baba Talip Küçük Olumun her iki gözünde görme oran yüzde 20. Snavlar bittikten sonra hastaneye gidecektik. Snavlardan sonra olumuzdan haber alamadk derken, Anne Semra Küçük Evladm 7 yldr görmüyorum. Hastaym, tedavi görüyorum. Ölmeden olumu görmek istiyorum diye konutu.

Diyarbakrda, PKK tarafndan kaçrlan çocuklarnn bulunmasn isteyen aileler, HDP binas önündeki oturma eylemini 681inci günde de sürdürdü. Aile says, 2014te Burdurda üniversitede okuduu srada 20 yandayken kaçrlan brahim Halilin Gaziantepin Nizip ilçesinden gelen babas Talip ve annesi Semra Küçükün katlmasyla 233 oldu.

OLUM TÜRK ASKERLERNE TESLM OLSUN

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Salk Bilimleri Fakültesi Hemirelik Bölümünde okuduu srada terör örgütü PKK tarafndan kaçrlan brahim Halilin Gaziantepte yaayan babas Talip ve annesi Semra Küçük, HDP il binas önündeki evlat nöbetine katld. Talip Küçük, olunun bulunmas için evlat nöbetine katldn belirterek, Olumun bulunmas için buraya geldim. Olumun u an Irakta olduunu düünüyorum. Telefonla bir kere görütük. Beni merak etmeyin dedi ve kendisinden telefonu aldlar. Olum beni duyuyorsa eer Türk askerlerine teslim olsun. Bize dönsün, HDPnin götürdüünü biliyoruz ve ondan istiyoruz. ki gözünün de görmesi yüzde 20. Snavlar bitince ameliyat olacakt ama snavlar bitince olumuzdan haber alamadk dedi.

TEDAV GÖRÜYORUM, ÖLMEDEN OLUMU GÖRMEK STYORUM

Anne Semra Küçük ise gözyalaryla oluna teslim olmas için çarda bulunarak, 7 yldr görmüyorum. Sesini duymadm, ben rahatszm. Tedavi görüyorum. Ölmeden olumu görmek istiyorum. Sesimi duyuyorsan eer olum çk, gel. Her ekilde seni kabul ediyorum. Ben olumu istiyorum onu almadan gitmeyeceim diye konutu.

Ana Sayfaya Git