Evlat nöbetindeki baba: Çocuklarımız dağda ölüme terk edildi

Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 208 ailenin oturma eylemi, 545'inci günde, kısıtlama nedeniyle kaldıkları otelde sürüyor.

Haberler 01.03.2021 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, terör örgütü PKK tarafndan kaçrlan çocuklarnn bulunmasn isteyen 208 ailenin oturma eylemi, 545inci günde, kstlama nedeniyle kaldklar otelde sürüyor. Diyarbakrn Hani ilçesinde, 2015te 17 yandayken, kaçrlan olu Fatih için evlat nöbetini sürdüren Abdullah Demir, 18 aydr HDP il binas önünde oturuyoruz. Bunlarda hiç vicdan, merhamet yok mu? çocuklarmz dada ölüme terk etmiler, bizi de kendi kaplarnda ölüme terk etmiler dedi.

çOCUKLARIMIZI DADA ÖLÜME TERK ETMLER

Diyarbakrn Hani ilçesinde, 2015 ylnda frnda çalrken terör örgütü PKK tarafndan kaçrlan olu Fatih için evlat nöbetini sürdüren Abdullah Demir, 18 aydr HDP il binas önünde evlatlar için eylemlerini sürdürdüklerini söyledi. Eylemlerini sürdürmeye kararl olduklarn anlatan Demir, 18 aydr HDP l binas önünde oturuyoruz. Bunlarda hiç vicdan, merhamet yok mu? çocuklarmz dada ölüme terk etmiler, bizi de kendi kaplarnda ölüme terk etmiler. Bunlarda utanma, sklma yok. Annelere baksnlar, evlerini terk etmiler. lerini güçlerini brakmlar çocuklarnn peindeler. Hakl bir davann peindeler. Bunlar bilsinler ki biz ya çocuklarmz alacaz ya da bu kapda öleceiz. Olum beni duyuyorsa gelsin, Türk adaletine teslim olsun. Devletimiz büyük bir devlettir. Gelen çocuklara, kelepçe takmadan anne ve babaya teslim ettiler. Bizler de o sevinci yaayalm. Kim bizim sesimizi duyuyorsa, bizlere dua etsinler dedi.

Ana Sayfaya Git