Fakülte bahçesinde kedi evi yapıldı!

Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, binası içinde misafir olarak yaşayan ve bakımları fakülte çalışanları tarafından üslenilen sokak kedileri için fakülte bahçesine ‘Kedi Evi' yapıldı.

Haberler 11.10.2021 - 11:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Dicle Üniversitesi Di Hekimlii Fakültesi, binas içinde misafir olarak yaayan ve bakmlar fakülte çalanlar tarafndan üslenilen sokak kedileri için fakülte bahçesine Kedi Evi yapld.

Di Hekimlii Fakültesi sokak kedileri için örnek bir projeye daha imza att, nsanlar kadar tüm canllarn bu dünyada yaama hakk olduunu düündüklerini ifade eden Dicle üniversitesi Di Hekimlii Fakültesi Dekan Yardmcs Doç. Dr. Utku Nezih Ylmaz, Dünyamz bizim olduu kadar onlarn da. Di Hekimlii Fakültesi olarak biz de çevremizde yaayan tüm canllarn, hayvanlarn rahat bir ortamda, salkl bir ekilde yaamasn istiyoruz. Artk kediler k mevsiminde sokaklarda veya bina içinde deil, bu yuvalarda kalacak dedi.

KED EV HAYVANSEVERLER DE MUTLU ETT

çocuklarmza hayvanlarla birlikte yaama alkanl ile hayvan ve doa sevgisi kazandrmay da amaçlayan proje ilimizdeki hayvanseverleri de mutlu etti.

Ana Sayfaya Git