Görüş Bildir

Fakülte bahçesinde kedi evi yapıldı!

Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, binası içinde misafir olarak yaşayan ve bakımları fakülte çalışanları tarafından üslenilen sokak kedileri için fakülte bahçesine ‘Kedi Evi' yapıldı.

Fakülte bahçesinde kedi evi yapıldı!

DİYARBAKIR-Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, binası içinde misafir olarak yaşayan ve bakımları fakülte çalışanları tarafından üslenilen sokak kedileri için fakülte bahçesine  ‘Kedi Evi' yapıldı.

Diş Hekimliği Fakültesi sokak kedileri için örnek bir projeye daha imza attı, “İnsanlar kadar tüm canlıların bu dünyada yaşama hakkı olduğunu düşündüklerini ifade eden Dicle üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Utku Nezih Yılmaz, "Dünyamız bizim olduğu kadar onların da. Diş Hekimliği Fakültesi olarak biz de çevremizde yaşayan tüm canlıların, hayvanların rahat bir ortamda, sağlıklı bir şekilde yaşamasını istiyoruz. “Artık kediler kış mevsiminde sokaklarda veya bina içinde değil, bu yuvalarda kalacak” dedi.

KEDİ EVİ HAYVANSEVERLERİ DE MUTLU ETTİ

Çocuklarımıza hayvanlarla birlikte yaşama alışkanlığı ile hayvan ve doğa sevgisi kazandırmayı da amaçlayan proje ilimizdeki hayvanseverleri de mutlu etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi