Firari katil yakalansın

Diyarbakır’da kızının gözleri önünde firari eşi tarafından öldürülen Remziye Yoldaş’ın kız kardeşi Evindar Tura konuştu. Tura; “Ablamın katilinin en kısa sürede yakalanmasını istiyorum” dedi.

Haberler 01.09.2020 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ei tarafndan kznn gözleri önünde silahla öldürülen Remziye Yoldan kz kardei Evindar Tura, katilin uyuturucu ve hrszlk suçlarndan hapse girdiini, açk cezaevindeyken bir süre önce firar ettiini, Remziyenin de buna kar çkt ve teslim olmasn istediini söyledi. Tura, Her gün farkl insanlarn fotorafn paylardm ablamn fotorafn paylaamadm. Her gün fotorafn paylatm kadnlardan olmamalyd benim ablam. Can güvenliimiz yok. Ablamn katilinin en ksa sürede yakalanp adalete teslim edilmesini istiyorum dedi.

ALES YARDIM VE YATAKLIK YAPIYOR

Veysi Yoldan olay yaptktan sonra kaçtn gözyalar içerisinde anlatan Tura, Kardeleri ve ailesi kendisine yardm ve yataklk yapyorlar. Hem onun hem de ona yardm ve yataklk yapann hepsinin alnmasn istiyorum. Eer güvenlik güçleri üzerinde durur ise hemen yakalarlar. Ben bir kz karde olarak Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoana sesleniyorum; ablam her gün fotorafn paylatm kadnlardan olmamalyd. Bu yüzden ne olur hemen bir eyler yapmalsnz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git