Flora Garden'da Şimşek ailesinin mutluluğu

Diyarbakır'ın yeni yüzü Flora Garden muhteşem bir düğüne daha ev sahipliği yaptı. Ahmet Şimşek ve Ferahnur Yavuz çiftinin muhteşem düğününe, Flora Garden Kır Düğün Salonu ev sahipliği yaptı.

Haberler 30.07.2021 - 00:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn yeni yüzü Flora Garden Kr Düün Salonu, Ahmet imek ve Ferahnur Yavuz çiftinin muhteem düününe ev sahiplii yapt.

Düün sektörüne hzl bir giri yapan Flora Garden Kr Düün Salonu, müterilerine sunduu kaliteli ve yüksek standartlardaki hizmeti sayesinde ksa sürede düün, nian ve dier toplant alanlarnn aranlan mekan arasna girmeyi baard.

FLORA GARDEEN ARANILAN MEKAN OLDU

Altnda Dinlenme Kompleksi bünyesinde hizmet veren Flora Garden Kr Düün Salonu, önceki gün imek ve Yavuz ailesi fertlerinden Ahmet ve Ferahnur çiftinin mutluluuna ahitlik etti.

DÜÜNE SEçKN DAVETLLER KATILDI

nsan Ramazan imekin kardei Ahmetin hayatn birletirdii Ferahnurun düününe AK Parti Genel Merkez Kadn Kollar MKYK Üyesi, Diyarbakr l Bakan Yardmcs ve Sosyal Politikalar Bakan Suna Kepolu Ataman, Karayollar 9. Bölge Müdürü Sava Bayndr, Vakflar Bölge Müdürü Metin Evsen, Diyarbakr Ticaret Borsas Bakan Engin Yeil, sanayiciler, iadamlar ve seçkin davetliler katld.

DAMAT NSANI MEKN KARDE

Adam Ramazan imek kardeinin mutlu gününde, davetlilerle yakndan ilgilenmesi dikkat çekti. imek düün sonras, davetlilere teekkür etti. Binlerce kiinin katlm gösterdii düünde davetliler gönüllerince elendi. Düün, gelin ve damatn alana gelmesiyle balad. Geni katlml düünde metrelerce uzayan halayda davetliler bol bol kurtlarn döktü.

Ana Sayfaya Git