Flora Garden'da Şimşek ailesinin mutluluğu

Diyarbakır'ın yeni yüzü Flora Garden muhteşem bir düğüne daha ev sahipliği yaptı. Ahmet Şimşek ve Ferahnur Yavuz çiftinin muhteşem düğününe, Flora Garden Kır Düğün Salonu ev sahipliği yaptı.

Flora Garden'da Şimşek ailesinin mutluluğu

Diyarbakır'ın yeni yüzü Flora Garden Kır Düğün Salonu, Ahmet Şimşek ve Ferahnur Yavuz çiftinin muhteşem düğününe ev sahipliği yaptı.

Düğün sektörüne hızlı bir giriş yapan Flora Garden Kır Düğün Salonu, müşterilerine sunduğu kaliteli ve yüksek standartlardaki hizmeti sayesinde kısa sürede düğün, nişan ve diğer toplantı alanlarının aranılan mekanı arasına girmeyi başardı.

FLORA GARDEEN ARANILAN MEKAN OLDU

Altındağ Dinlenme Kompleksi bünyesinde hizmet veren Flora Garden Kır Düğün Salonu, önceki gün Şimşek ve Yavuz ailesi fertlerinden Ahmet ve Ferahnur çiftinin mutluluğuna şahitlik etti. 

DÜĞÜNE SEÇKİN DAVETLİLER KATILDI

İş İnsanı Ramazan Şimşek'in kardeşi Ahmet'in hayatını birleştirdiği Ferahnur'un düğününe AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi, Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Suna Kepolu Ataman, Karayolları 9. Bölge Müdürü Savaş Bayındır, Vakıflar Bölge Müdürü Metin Evsen, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, sanayiciler, işadamları ve seçkin davetliler katıldı.

DAMAT İŞ İNSANI ŞİMŞEK'İN KARDEŞİ

İş Adamı Ramazan Şimşek kardeşinin mutlu gününde, davetlilerle yakından ilgilenmesi dikkat çekti. Şimşek düğün sonrası, davetlilere teşekkür etti. Binlerce kişinin katılım gösterdiği düğünde davetliler gönüllerince eğlendi. Düğün, gelin ve damatın alana gelmesiyle başladı. Geniş katılımlı düğünde metrelerce uzayan halayda davetliler bol bol kurtlarını döktü.  

Kaynak: Diyarbakır Söz