Forum avm kazandırıyor

Diyarbakır Forum AVM, müşterilerine kazadırmaya devam ederken, gerçekleştirdikleri kampanyalarına bir yenisini daha ekleyip alışveriş yapan müşterilerine beyaz eşya kazandırıyor.

Haberler 13.11.2021 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güneydounun en büyük alveri merkezi olan Diyarbakr Forum AVM, müterilerine kazadrmaya devam ederken, gerçekletirdikleri kampanyalarna bir yenisini daha ekleyip alveri yapan müterilerine beyaz eya kazandryor.

FORUM AVM KAZANDIRACAK

AVM Yönetiminden yaplan açklamaya göre, 5 Kasm 2021 - 15 ubat 2022 tarihleri arasnda Forum Diyarbakr AVM bünyesindeki maazalardan herhangi birinde, ayn gün içerisinde toplamda 200 TL al veri yapanlarn, kampanyaya katlabileceini bildirdi. Müterelerin alverilerin fi ve faturalarn Forum AVMnin içerisindeki danma merkezine iletmeleri gerektiini belirten Yönetim, bu ilemleri yapan müteriler beyaz eya kazanma ansn elde edebileceini bildirdi.

BEYAZ EYA KAMPANYASI

Diyarbakr Forum AVM yönetimi, 5 buzdolab, 5 çamar makinas, 5 bulak makinas, 5 televizyon ve 5 S21 cep telefon ile toplamda 25 kiinin hediye alacan belirtirken, kampanyann çekili tarihinin ise 19 ubat 2022 olarak belirlediklerini açklad.

Açld günden itibaren ziyaretçilerine hediye sunan Forum Diyarbakrn yeni ylda da sürpriz hediyeler kazandrmaya devam edecei müjdelendi.

Ana Sayfaya Git