Forum avm kazandırıyor

Diyarbakır Forum AVM, müşterilerine kazadırmaya devam ederken, gerçekleştirdikleri kampanyalarına bir yenisini daha ekleyip alışveriş yapan müşterilerine beyaz eşya kazandırıyor.

Forum avm kazandırıyor

Güneydoğu'nun en büyük alışveriş merkezi olan Diyarbakır Forum AVM, müşterilerine kazadırmaya devam ederken, gerçekleştirdikleri kampanyalarına bir yenisini daha ekleyip alışveriş yapan müşterilerine beyaz eşya kazandırıyor.

FORUM AVM KAZANDIRACAK

AVM Yönetiminden yapılan açıklamaya göre, 5 Kasım 2021 - 15 Şubat 2022 tarihleri arasında Forum Diyarbakır AVM bünyesindeki mağazalardan herhangi birinde, aynı gün içerisinde toplamda 200 TL alış veriş yapanların, kampanyaya katılabileceğini bildirdi. Müşterelerin alışverişlerin fiş ve faturalarını Forum AVM'nin içerisindeki danışma merkezine işletmeleri gerektiğini belirten Yönetim, bu işlemleri yapan müşteriler beyaz eşya kazanma şansını elde edebileceğini bildirdi.

BEYAZ EŞYA KAMPANYASI

Diyarbakır Forum AVM yönetimi, 5 buzdolabı, 5 çamaşır makinası, 5 bulaşık makinası, 5 televizyon ve 5 S21 cep telefon ile toplamda 25 kişinin hediye alacağını belirtirken, kampanyanın çekiliş tarihinin ise 19 Şubat 2022 olarak belirlediklerini açıkladı.

Açıldığı günden itibaren ziyaretçilerine hediye sunan Forum Diyarbakır'ın yeni yılda da sürpriz hediyeler kazandırmaya devam edeceği müjdelendi.

Kaynak: Diyarbakır Söz