Gaz faciası

Yenişehir ilçesi Ali Emri Sokaktaki bir binanın 9'uncu katında doğal gaz zehirlenmesi faciayla son buldu. Avukat, eşi ve stajyeri oldu.

Haberler 07.01.2021 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, bir evde doal gaz zehirlenmesi faciayla son buldu. Avukat Ömer Baran, ei Müjde Baran ve stajyeri avukat Mahsun Akba yaamn yitirdi. Ölenlerin yaknlar gözya döküp, at yakt. Polis kapsaml soruturma balatrken, kesin ölüm nedenin ise yaplacak otopsi sonras belirlenecei açkland.

AVUKAT BARANIN EV

Olay, öle saatlerinde merkez Yeniehir ilçesindeki Ali Emiri 4üncü Sokakta bir apartmann 9uncu katndaki dairede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, görme engelli olan Avukat Ömer Baran, öretmen ei Müjde Baran ve avukat arkada stajyer Mahsun Akba, önceki gün bulunan adresteki eve geçtiler.

HABER ALINMAYINCA

Dün ölen saatlerine doru, Baran çifti ve stajyer avukat Akbatan haber alamayan yaknlar, eve geldiler. Bu srada terastan Barann yaada eve girildi. Komular her üç kiiyi de hareketsiz halde buldular. Olay yerine polis ekipleri ve Salk Görevlileri çarld. Gelen salk görevlilerince yaplan kontrolde ilk belirlemelere göre doal gazdan zehirlenen avukat Ömer Baran ve stajyeri avukat Mahsun Akban yaamn yitirdii tespit edildi.

BARAN VE STAJYER

Barann ei öretmen Müjde Baran ise hastaneye kaldrlarak youn bakma alnd. Ancak Müjde Baran, burada uzun süren tüm müdahalere ramen kurtarlamayarak yaamn yitirdi. 3 kiinin cansz bedeni, otopsi yaplmak üzere hastanenin morguna kaldrld.

YAKINLARI, SNR KRZ GEçRD

Yaanan faciay haber alan ölenlerin yaknlar, evin bulunduu sokaa akn ettiler. Aileler, burada uzun süre gözya döküp, at yakarak, sinir krizi geçirdi.

EVDE NCELEME BALATILDI

Öte yandan Diyarbakr Emniyet Müdürlüü bünyesindeki Olay Yeri nceleme ekipleri, 3 kiinin ölümüyle ilgili avukat Ömer Barann evinde aratrma balatt.

DOALGAZ SIZINTISI NEDEN?

çok yönlü çalma yapan polis ekipleri, Baran çifti ve Akban ölümüne yol açt deerlendirilen doal gaz szntsnn nedenini aratryor.

OTOPS SONRASI KESNLEECEK

Diyarbakr Baro Bakan Cihan Aydn, ölümün doalgaz zehirlenmesinden kaynaklanm olabileceini belirterek, kesin ölüm nedeninin yaplacak otopsi sonras açklanacan söyledi.

Öte yandan, binann kapcs ve yöneticisi kiiler ifadelerinin alnmas için karakola götürüldükleri örenildi.

Ana Sayfaya Git